Suomalainen verinen kauhuleffa on kuin piristävä verensiirto jännityksen faneille.

Tähän asti suomalaiset suuren budjetin kauhuelokuvat ovat olleet mystisiä tai muuten vain tunnelmaltaan jännittäviä. Tuore Bodom on näyttävästi erilainen.

Bodom on yksi niistä harvoista superverisistä kauhumässäilyistä, joita on viime vuosina tehty Suomessa ja nimenomaan suurelle yleisölle. Ei siis ihme, että ulkomaiset leffamediat huomasivat elokuvan jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja sitä on odotettu maailmalla hartaasti.

Bodom-leffassa ei edes yritetä palata 60-luvulle, vaan oikeat uhrit jätetään rauhaan.

Luokkakokous-elokuvan ohjaajan Taneli Mustosen elokuva ammentaa vuoden 1960 karmivista tapahtumista Bodominjärvellä, mutta oikeastaan se kertoo aivan muusta: ystävyydestä, rakkaudesta, kostosta ja nykynuorten monimutkaisesta elämästä. Siinä neljä nuorta lähtee surmatyöpaikalle testaamaan omaa teoriaansa siitä, mitä murhapaikalla kävi. Järven rannalta alkaa kuitenkin aivan oma tarinansa, jossa vain poiketaan Bodom-teorioiden parissa. Ja hyvä niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bodom-leffassa ei edes yritetä palata 60-luvulle, vaan oikeat uhrit jätetään rauhaan. Verisen kauhun faneille elokuva on yllättävä piristysruiske värittömään Suomi-kauhugenreen – vaikkakin vähän lapsellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso traileri:

Bodom

***

Ensi-ilta 19.8.

Sisältö jatkuu mainoksen alla