ET

Hyvä romaani voi tarjota apua ja ajatuksia tosielämän ongelmiin. Tai ainakin siitä voi saada vinkkejä siihen, miten suhdekiemuroita ei kannata hoitaa.

Muistojen harhaa

Menneisyys roikkuu Elmassa kuin laahus, eikä hän tunne elämäänsä omakseen. Hän etsii muistoista varmuutta perheestään ja sen salaisuuksista. Elman ja hänen äitinsä Ilanan muistot kietoutuvat kipeiksi solmuiksi.

Sari Elfvingin esikoinen aikahyppyineen ja vaihtuvine kertojineen vaatii lukijalta paneutuvaa keskittymistä. 

Sari Elfving: Taivaat jotka ansaitsemme. Teos.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaihtelun vuoksi

Piristyisikö pitkän avioliiton harmaa seksielämä, jos kokeilisi parinvaihtoa? Janen mies Mikki ehdottaa tätä vaimolleen, eikä arvaa, millaisen tapahtumaketjun tulee sysänneeksi liikkeelle.

Anna-Leena Härkösen uusimmassa kirjassa käsitellään isoja teemoja kevyellä otteella. Ei parasta Härköstä, mutta kepeä pala kotisohvalla luettavaksi.

Anna-Leena Härkönen: Kenraaliharjoitus. Otava.

Kaikki hapuilevat

Ingridin täydellinen elämä murtuu. Jan hoippuu himon ja velvollisuuden välimaastossa. Sinne tänne ajelehtiva Hanne kaipaa turvasatamaa. On tullut muutoksen aika, mutta millaisen?

Norjalaiskriitikoiden lemmikki Nina Lykke kuvaa valintojensa kanssa kipuilevia hahmojaan hykerryttävästi ja hämmentävän tunnistettavasti.

Nina Lykke: Ei, ei ja vielä kerran ei. Suom. Sanna Manninen. Gummerus.

Tämä on ET-lehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fi:ssä. Lisää ET:n juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/et.

Sisältö jatkuu mainoksen alla