Me Naisten generaattori kertoo, mikä hittielokuva ilmestyi synnyinvuotenasi. 

Ihanat elokuvat! Niiden parissa viihdytään, nauretaan, jännitetään, itketään ja vaikututaan. Osa filmeistä painuu unohduksiin jo ilmestymisvuotenaan, mutta moni elokuva on niin upea mestariteos, että sitä katsellaan vielä vuosia ensi-illan jälkeen.

Kävimme läpi viime vuosikymmenten menestyneimpiä elokuvia ja valitsimme joka vuodelle oman menestyselokuvansa. Osa elokuvista valittiin sen vuoksi, että se oli ilmestymisvuotensa menestynein elokuva. Toiset elokuvat ovat nousseet klassikoiksi vasta vuosia ilmestymisensä jälkeen. Jotkut listalle päätyneet elokuvat ovat olleet muilla tavoin merkittäviä tai palkittuja. 

Arvaatko, mikä hittielokuva ilmestyi sinun synnyinvuotenasi? Oletko nähnyt sen? Entä mikä leffa ilmestyi äitisi, sisaruksesi, ystäväsi tai lapsesi synnyinvuonna? 

Suuri elokuvageneraattorimme kertoo!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

juuri siitä on kysymys, koska selaimesi yksilöi sinut pysyvästi - riippumatta, poistatko evästeitä vai et. Useita tekniikoita tarkkaan yksilöimiseesi on käytössä. Jopa Fonts -kansiosi sisältö luetaan, ja siitä muodostetaan pitkä merkkijono, joka liitetään sinuun aina. Ja vain sinuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla