Michelle Obama keskustelee elämän tärkeistä ihmissuhteista uudessa podcastissaan.

Michelle Obaman omaelämäkerta Minun tarinani oli vuoden 2018 kirjatapaus. Sen suosio vahvisti Michelle Obaman roolia yhtenä aikamme ikonisimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista. Kirjan myötä moni suomalainenkin ihastui Michelleen entistä enemmän.

Nyt kaikille Michelle-faneille on tiedossa varsinaista herkkua: hänen ensimmäinen podcastinsa ilmestyy pian kaikkien kuunneltavaksi. 

The Michelle Obama Podcast saa ensi-iltansa Spotify-musiikkipalvelussa 29. heinäkuuta 2020. Se on Spotifyn sekä Michelle ja Barack Obaman tuotantoyhtiö Higher Ground Productionsin yhteinen julkistus. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Michellen itsensä vetämässä podcast-sarjassa hän keskustelee vieraidensa kanssa ihmissuhteista, jotka muovaavat meitä ihmisinä: sisaruksista, ystävistä, kumppaneista, vanhemmista ja mentoreista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alla olevalla tiiserivideolla Michelle kertoo podcastistaan:

Michelle keskustelee podcastissaan itselleen tärkeiden vieraiden kanssa. Heidän joukossaan ovat muun muassa suosikkijuontaja Conan O'Brien sekä journalisteja ja poliitikkoja, mutta myös Michellen oma äiti, veli ja liuta hänen työkavereitaan ja ystäviään. 

– Keskustelemme muun muassa siitä, millaista on olla vanhempi tai puoliso. Keskustelemme ystävyyksistä, jotka auttavat meitä vaikeina aikoina. Tai kasvusta, jonka koemme, kun nojaamme ympärillämme oleviin kolleegoihin ja mentoreihin, Michelle sanoo videolla. 

Spotifyn tiedotteessa kerrotaan podcastissa kuultavien keskustelujen todistavan ”minkä tahansa olevan mahdollista, jos vain annamme itsellemme luvan olla haavoittuvaisia ja avoimia ja keskitymme siihen, mikä on todellisuudessa tärkeintä”.

– Toivon, että tämä podcast-sarja voi tarjota paikan tutkia merkityksellisiä aiheita ja käsitellä kysymyksiä, joihin moni meistä etsii omassa elämässään vastauksia. Toivon, että tämä podcast auttaa kuuntelijoita avaamaan uusia keskusteluja – myös vaikeita sellaisia – läheistensä kanssa. Näin voimme luoda enemmän ymmärrystä ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, Michelle Obama kertoo tiedotteessa.

The Michelle Obama Podcast julkaistaan vain Spotifyssa 29.7.2020.

Sisältö jatkuu mainoksen alla