Ystävät ovat niin tärkeitä, että heidät kannattaa merkitä myös kalenteriin.

Olemme joka vuosi pitäneet ystävien kesken pikkujoulut. Illanistujaiset on merkitty hyvissä ajoin kalenteriin, koska onhan kyseessä kauden tärkein etappi. Tapaaminen on ollut vähän niin kuin hallituksen kokous tai tilinpäätös.

Riehakkaan juhlimisen keskellä illan kohokohta on aina ollut se, kun jokainen on vuorollaan joutunut listaamaan tuloskautensa merkityksellisimmät hetket. Niiden lisäksi on pitänyt kertoa myös tapahtumista, joita ei tee mieli muistella enää myöhemmin. Käsittelyn jälkeen ne on siirretty mappi ööhön.

Asumme nykyään eri maissa ja maanosissa, joten näemme yhä harvemmin. Raportoimme kuulumisistamme pääsääntöisesti WhatsAppissa. Ehkä juuri siitä syystä onkin ollut niin tärkeää kuulla, mitä kaikki vuoden mittaan vyöryneet asiat ovat oikeasti itse kullekin merkinneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tapaaminen on ollut vähän niin kuin hallituksen kokous tai tilinpäätös.

Viime vuonna emme ehtineet pitää kinkereitä ensimmäistä kertaa aikoihin. Yksi ystävistä on viimeisillään raskaana toisella puolella maapalloa, toinen reissasi lomalle toiselle puolelle. Siitä huolimatta elämä tapahtui meille kaikille, mutta onko se sama, jos sitä ei voi jakaa parhaiden ystävien kanssa?

Eija-Riitta Korhola kertoi, miten ystävä kirjaimellisesti pelasti hänen henkensä patistamalla lääkäriin. Vakavan sairauden aikana ystävät auttoivat häntä muutenkin, siivosivat ja kävivät kaupassa, pitivät huolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todellinen ystävyys mitataan silloin, kun elämässä on vaikeaa. Ehkä juuri siitä syystä ystävyyttä kannattaa juhlia, kun asiat ovat hyvin. Ja merkitä ystävyydelle hyvissä ajoin aikaa kalenteriin. Myös tänä vuonna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla