Usein ajatellaan, että kiire on vain ikävä tunne. Mutta voi se olla myös maailman ihanin tunne.

Minäkö, ai millä ajalla muka? Vastaan aviomiehelle, kun tämä penää, miksen ole ostanut Beroccaa. Oikeasti siihen olisi mennyt työmatkalla kaksi minuuttia, en vain pitänyt asiaa mitenkään tärkeänä. Huomaan käyttäväni kiirettä vähän väliä tekosyynä, jos jokin asia ei vain nappaa.

Nykyään pitäisi välttää kiire-sanan käyttöä. Yhä useammin ajatellaan, että kiire on vain ikävä tunne, itse kehitelty sellainen. Varmasti usein onkin. Mutta sekin on vähättelyä. Oikea kiire syntyy silloin, kun jo ennestään aikataulutetun arjen keskellä tapahtuukin jotain hallitsematonta. Ja elämässä tapahtuu aina jotain yllättävää. Yleensä silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Itse havahduin viime talvena siihen, että minulla on taas omaa aikaa. Lapsi on kasvanut isoksi, eikä kukaan odota kotiin juuri tietyllä kellonlyömällä. Yhtä aikaa helpottava ja haikea tunne. Voisin aloittaa uuden urheiluharrastuksen, opetella kokonaan uuden kielen tai ehkä aloittaa taas opiskelun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimittaja Anni Erkon uusi kirja Uraäidin selviytymisopas: Tarinoita ruuhkavuosien kuningattarilta on kaivattu ylistys ruuhkavuosille. Ylipäänsä ruuhkavuodet pitäisi nimetä uudelleen paljon positiivisempaan sävyyn. Monelle meistä ne ovat hyvällä onnella vuosia, jolloin elämässä on läsnä samaan aikaan tärkeitä ihmisiä ruuhkaksi asti: lapset, isovanhemmat, omat vanhemmat, ystävät ja työkaverit. Mikä oikeastaan on elämässä tärkeämpää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiire on nimittäin myös maailman ihanin tunne: silloin, kun on kiire jonkun toisen ihmisen luokse.

Vierailija

"Kiire on nimittäin maailman ihanin tunne: silloin kun on kiire jonkun toisen ihmisen luokse" Mielestäni miehen kannattaa aina käydä itse kaupassa ja ostaa ehdottomasti Floraa, koska Flora on levittänyt hyvää jo 50 vuotta. Se saattaa auttaa myös vähentämään naisen kiireitä toisten ihmisten luokse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla