Mitä kaikkea sinä olet? Koetko sinäkin, että sinussa on enemmän puolia kuin mitä on totuttu näkemään?

Päätoimittaja, kotihiiri, kaksossisko, (huono)ystävä, koirakuiskaaja, uimari, äiti, tytär… Olen ylpeästi näitä kaikkea.

Silti meillä on vahva tarve lokeroida muita ihmisiä ja asioita. Osittain se on tapa jäsentää maailmaa ja tehdä siitä ymmärrettävä, mutta lokerointi myös kaventaa kuvaamme ihmisistä ja naiseudesta. Yhteen lokeroon juuttuminen voi myös nakertaa naisten mahdollisuuksia yhteiskunnassa ja työelämässä. Todellisuudessa kukaan meistä ei mahdu yhteen lokeroon – ja hyvä niin.

Tänään torstaina ilmestyvässä lehdessä kerromme Maisa Torpasta, joka on totuttu näkemään vahvasti yhdessä roolissa. Halusimme tehdä jutun, jossa pääsevät esiin myös muut puolet. Juttu on ensimmäinen osa uutta Moninainen-juttusarjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samalla käynnistyy Me Naisten Ylpeästi moninainen -kampanja, jolla haastamme ihmisiä näyttämään, mitä kaikkea muuta meissä on kuin se, mikä näkyy päällepäin

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä kaikkea sinä olet? Koetko, että sinussa on enemmän puolia kuin mitä on totuttu näkemään? Määritelläänkö sinut liian herkästi johonkin tiettyyn lokeroon? Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi maailmalle tai itsellesi?

Jos kiinnostuit, tule mukaan laajentamaan kuvaamme naiseudesta! Kerro itsestäsi jotain, mitä turhan harva sinusta tietää. Ilmaisumuoto on vapaa: voit ottaa itsestäsi kuvan, tehdä videon tai vaikka runon – ja jakaa sen somekanavissasi häshtagilla #moninainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla