Kimmon sivutyö eroottisessa tanssiryhmässä saa Jennyn tuntemaan itsensä petetyksi. Miksi ihmeessä? 

Maanantai-illan Bachelorette Suomi -jaksossa Jenny kertoo tuntevansa itsensä petetyksi. Syynä on se, että ohjelmassa Jennyn rakkaudesta kisaava Kimmo on kertonut työskentelevänsä päiväkodissa – vaikka Jenny on kaivanut netistä tiedon siitä, että Kimmolla on sivutyö eroottisessa tanssiryhmässä. 

– Mun silmissä näkyi heti, että Kimmo on strippari, ja mä en ole sujut sen kanssa. Mä olin tosi tosi tosi tosi tosi tosi pettynyt, Jenny kuvailee nettistalkkauksen tuottamia tunteita. 

Scandinavian Hunksin riveissä esiintyvä Kimmo suhtautuu Jennyn purkaukseen rauhallisesti. Hän kertoo keskustelleensa aiheesta aiempienkin kumppaniensa kanssa ja toivoo, että Jenny malttaisi tutustua häneen ihmisenä eikä showtanssijana. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se mitä mä teen, se on viikonloppuduunia. En mä tuu sitä muuttamaan kenenkään takia. Jos mä itse haluan sitä tehdä, niin kyllä mä teen sitä, Kimmo toteaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jennyllä on tietysti oikeus valita kumppaninsa juuri niillä kriteereillä, jotka parhaaksi katsoo. Osoittaa myös kiitettävää rehellisyyttä kertoa telkkarissa olevansa niin ennakkoluuloinen, ettei voi antaa mukavalle ja kivannäköiselle päiväkodin sedälle mahdollisuutta rakkaudessa, jos setä sattuu olemaan myös Hunks-tanssija. 

Katso Jennyn ja Kimmon sananvaihto videolta. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Telkkarinkatsojaa kuitenkin mietityttää, meneekö Jennyltä onni ohi, jos hän antaa Kimmon Hunks-uran kaataa orastavan lemmen. 

Sillä mitä sivutyö eroottisessa tanssiporukassa oikeastaan kertoo ihmisestä? 

  1. Hän pitää esiintymisestä ja on taitava siinä.
  2. Hän harrastaa säännöllistä liikuntaa. 
  3. Hänen vatsalihaksensa erottuvat paremmin kuin keskivertojampan. 
  4. Hänelle seksuaalisuus ei ole tabu.
  5. Hän on usein poissa perjantai- ja lauantai-iltaisin. 

Viimeistä kohtaa lukuun ottamatta nämä ovat asioita, joita useimmat pitävät yksiselitteisen myönteisinä. Jakson perusteella Kimmon työajat eivät kuitenkaan ole se juttu, jonka kanssa Jenny ei ole sujut. 

Ongelma taitaa olla asenteessa, jolla moni suhtautuu eroottiseen tanssiin. Oman kehon, sukupuolen ja seksuaalisuuden avoimessa esittelemisessä on jotakin, joka saa meidät rypistämään kulmiamme, vaikkemme ihan osaisi sanoa, miksi. 

Minultakin on kysytty, miksi ihmeessä harrastan jotakin tällaista.

Virkistävää on, että tämä ei ole sukupuolittunut ongelma. Kimmon Jennyltä saama palaute on ihan sitä samaa, jota naispuoliset tanssijat saavat. 

Minä harrastan twerkkiä. Se on hauskaa ja siinä tulee hiki, ja lisäksi se antaa minulle mahdollisuuden ilmaista seksuaalisuuttani ja sukupuoltani tavalla, joka tuntuu hyvältä.

Aviomieheni, vanhempani ja ystäväni suhtautuvat harrastukseeni neutraalisti. Minultakin on silti kysytty, miksi ihmeessä harrastan jotakin tällaista.

Toivon, että sillä aikaa kun minä ja Kimmo pyöritämme tahoillamme lantioitamme musiikin tahtiin, asenteet muuttuvat pikkuhiljaa. Jennylle ja muille huolestuneille tiedoksi: tanssi ja seksuaalisuus ovat ihania asioita, joista ei ole parisuhteelle mitään haittaa. 

Vierailija

Naurettiin kaverin kanssa tälle, Jenny oli niin pettynyt niin pettynyt. Mutta siitäpä kehittyi myös aivan loistava juomapeli! Juo joka kerta, kun Jenny on pettynyt tai jokin häiritsee häntä miehessä. Viinipullo hupeni hetkessä.

Antaa jokaisen kukan kukkia

Jokaisella on omat rajat, jota on itse kuunneltava. Ei sitä edes välttämättä osaa selittää järjellä, miksi joku asia on jollekin vaikea hyväksyä. Toki jos antaa toiselle mahdollisuuden, niin tutustuttaessa monesti nuo ennakkoajatukset karisevat pois, kun se itse ihminen tulee keskiöön. Rohkeaa on ihmisten lähteä näyttämään tunteitaan televisioon kaikkien arvosteltavaksi, puolin ja toisin. Tuo tilannekin (monta miestä, kamerat ja paineet löytää se oikea) luo omanlaistaan stressiä, eli tutustuminenkaan ei ole ihan normaalin kaavan mukainen. Jenny on kyllä ihanan positiivinen ja rohkea nainen! Tsemppiä hurjasti hänelle miehen löytämiseen, oli sitten kyseessä Hunks tai ei :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla