Kuvat
Shutterstock
Muun muassa ruohonleikkurit menevät kesäkuukausina kuin kuumille kiville.
Muun muassa ruohonleikkurit menevät kesäkuukausina kuin kuumille kiville.

Jos karsit kesällä tavaraasi, tarkista, löytyisikö joukosta kysyttyjä aarteita. Listasimme tuotteet, jotka menevät juuri nyt nettikirpputoreilla kaupaksi.

Nettikirpputoreilla pyörii tavaraa laidasta laitaan ympäri vuoden. Yhdestä alan keulayrityksestä Tori.fi:stä kerrotaan, että vuodenajasta riippumatta kestosuosikkeja ovat huonekalut ja sisustustavarat, kuten pöydät, lipastot ja sohvat.

Kesä – etenkin tämä poikkeuskesä – saattaa kuitenkin muuttaa ostokäyttäytymistä hieman.

Havaitsimme, että muun muassa keskustelusovellus Jodelissa etenkin käytetyistä kajakeista kerrotiin olevan kova kysyntä nettikirppareilla. Keskustelijat hämmästelivät sitä, että parhaimmillaan kajakki menee kaupaksi jo muutamassa minuutissa ilmoituksen jättämisestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Myös trangiat näyttäisivät olevan kysyttyä tavaraa: pikainen vilkaisu osoittaa, että nettikirpputoreilla niistä vilahtelee myös useita ostoilmoituksia. Vaellusreiteillä riittänee kuhinaa tähän kesänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vantaan Facebook-kirpputorin ylläpitäjä Suvi Rattasepp kuitenkin kertoo, että ryhmässä samoja asioita kysytään kesästä toiseen.

–Tänä kesänä aika lailla samat tuotteet ovat myyneet kuin viime kesinä. Korona-aika on tosin vähän hiljentänyt myyntiä yleisellä tasolla, hän sanoo.

Mitkä muut tavarat menevät kaupaksi erityisesti nyt kesäkuukausina? Mikäli inspiroidut karsimaan turhaa tavaraa tai olet harkinnut jo pidempään myyväsi jotakin, kannattaa tarkistaa, olisiko nyt aika.

Listasimme Tori.fi:n ja Facebook-kirpputorien tietojen pohjalta kourallisen kesäaarteita, joista saattaa nyt päästä eroon helposti – samalla voi hyvässä lykyssä tienata useammankin euron.

  1. Ruohonleikkuri
  2. Parveke- ja puutarhakalusteet
  3. Nahkatakki
  4. Rottinkikalusteet
  5. Peräkärry
  6. Soutuvene
  7. Tuuletin
  8. Grilli

Oletko huomannut, että tietyt käytetyt tavarat ovat nyt erityisen kysyttyjä? Kerro havainnoistasi kommenteissa! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla