Ah, musiikki! Leikkimielinen testimme paljastaa, mikä tuttu kappale on kuin sinua varten tehty. 

Vuosikymmen lähenee loppuaan kovaa vauhtia. Aika näyttää, millainen tulevasta 2020-luvusta muotoutuu, mutta vielä on hetki aikaa muistella kuluneita kymmentä vuotta haikein ja iloisin mielin.

Laadimme hiljattain testin, jonka avulla saat tietää, mikä 2010-luvun elokuva juuri sinun pitäisi seuraavaksi katsoa. Nyt on aika hypätä musiikin maailmaan.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Suomen musiikkikentällä ovat jyränneet lukuisat jo edellisiltä vuosilta ja vuosikymmeniltä tutut artistit Apulannasta Kaija Koohon ja Cheekistä Antti Tuiskuun. Hätkähdyttävältä tuntuu puolestaan se, että vielä 10 vuotta sitten sellaiset megasuosikit kuten Sanni, JVG, Ellinoora, Paperi T ja Robin eivät vielä olleet nousseet kansan tietoisuuteen. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suomalaisten radioissa, stereoissa, kaiuttimissa ja älypuhelimissa on 2010-luvun aikana soinut tuhansia toinen toistaan loistavampia kappaleita, joista on jo muodostunut klassikkoja. Nyt pääset testaamaan, mikä suomalainen jättihitti kuvastaa parhaiten juuri sinun sielunelämääsi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla