Me Naiset
|
Eveliina Linkoheimo
Brittiläinen Dave Cad tekee Youtube-videoita suomalaisyleisölle. Kuva: Sanoma-arkisto/Seppo Solmela
Brittiläinen Dave Cad tekee Youtube-videoita suomalaisyleisölle. Kuva: Sanoma-arkisto/Seppo Solmela

Puolisonsa mukana Suomeen muuttanut Dave Cad, 30, on valloittanut suomalaisyleisön Youtubessa. Mitä käy, kun maksalaatikkoon hurahtanut Dave yhdistää sen Fazerin siniseen?

Mikä on oudoin ruokien tai makujen yhdistelmä, jonka tiedät?

Lontoosta kotoisin olevan Daven luomus on todennäköisesti vielä oudompi.

Dave Cad, 30, on brittiläinen tubettaja. Hänellä on yli 126 000 seuraajaa, joista suurin osa on suomalaisia. Mies alkoi tehdä Suomeen liittyviä videoita sen jälkeen, kun hän alkoi seurustella suomenruotsalaisen puolisonsa kanssa. Katsojamäärät nousivat kohisten, kun suomalaisyleisö löysi miehen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime vuonna Dave Cad ryhtyi täysipäiväiseksi tubettajaksi ja muutti Helsinkiin puolisonsa kanssa ollakseen lähellä yleisöään. Suosituilla videoillaan hän opettelee suomea ja kertoo mietteitään Suomesta, suomalaisista ja suomalaisista tuotteista. Katsojat tietävät, että Dave rakastaa esimerkiksi Tupla-suklaapatukoita, suomalaista järvimaisemaa ja etenkin maksalaatikkoa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun eräs seuraajista lähetti miehelle kuvankäsittelyohjelmalla tehdyn kuvan Fazerin kääreeseen pakatusta, maksalaatikkoa sisältävästä suklaalevystä, Dave innostui kokeilemaan, miltä luomus maistuu tosielämässä.

– Yritin ensin tavoitella Fazerin ja Saarioisten edustajia, mutta mitään ei tapahtunut. Tänään teen siis jotain, mitä kukaan ei halua nähdä, mies kertoo videossaan.

Hattua täytyy nostaa siitä, että brittimies tekee maksalaatikkonsa itse. Toiseen maksalaatikkoonsa hän lisää sulatettua suklaata, toinen on niin sanotusti peruslaatikko. Sitten hän sulattaa suklaan ja yhdistää herkut.

– Ajattelin leikata valmiin maksalaatikon pieniksi paloiksi niin, että jokaiseen suklaapalaan tulee vähän maksalaatikkoa, Dave pohtii.

Katso tästä Daven testaus videolta:

Yhteen levyyn mahtuu 21 pientä maksalaatikkokuutiota, jotka peittyvät maitosuklaaseen. Koko komeuden jähmetyttyä Dave suorittaa makutestin.

– Kun aloitin tämän innovatiivisen projektin, ajattelin, että tämä olisi oikeasti ihan hyvää: vähän makeaa ja vähän suolaista. Nyt uskon, että olen luonut hirviön, mies nauraa lörppöä suklaapalaa esitellen.

Entä maku? Ei yllätä:

– En voi niellä tätä. Se oli yököttävää, Dave irvistää ja naureskelee päälle.

– Opin, että innovaatio ei ole välttämättä hyvä asia. Opin, että yhden hyvän asian yhdistäminen toiseen hyvään asiaan ei välttämättä johda hyvään lopputulokseen. Mutta olen ylpeä yrityksestäni. Saatoin suututtaa monta ihmistä pilaamalla hyvän maksalaatikon ja hyvän suklaan. 

Mikä on oudoin ruoka- tai makuyhdistelmä, josta oikeasti pidät? Kerro alla!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla