Nyt tarvittaisiin sitä insinööriä! Maailma on täynnä mitä huikeampia keksintöjä, mutta joitakin niistä ei ole kyllä suunniteltu aivan loppuun asti. Listasimme yhdeksän kodin ärsyttävää pikku pulmaa, joista vain supernainen selviää ilman hampaiden kiristelyä.

On se kumma: Nappikuulokkeita ei voi laittaa hetkeksikään taskuun ilman, että johtovyyhtiä joutuu seuraavaksi selvittelemään kuin Rubikin kuutiota. Tai miksi imuri ei koskaan suostu menemään nätisti takaisin siivouskomeroon?

On merkillistä, että ihmiskunnan historiassa on keksitty tulentekotaito, pyörä, auto ja matkapuhelin. Puhumattakaan siitä, että on opittu rakentamaan pilvenpiirtäjiä.  Mutta miksi kukaan ei ole vielä keksinyt, miten uimapatjan saa siististi takaisin pakkaukseensa?

Nyt tarvittaisiin jotakuta neroa hiomaan käytännöllisempiä ratkaisuja moniin mystisiin kodin pulmiin. Me Naiset listasi tähän niistä yhdeksän. Mikäli selviydyt näistä haasteista vaivatta, olet todellinen supernainen!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  1. Imuri on kieltämättä korvaamaton kodin apulainen, mutta sen käyttö käy toisinaan hermoille. Ensimmäinen syy on säilytys: Ihmekös, ettei jokaviikkoinen imurointi houkuta, kun sen jälkeen laitetta saa tunkea kaappiin puoli tuntia – ja silti sen varsi kurkistelee komeron oven raosta. Toisena imuriongelmana ovat pitkät hiukset ja pölymakkarat, joiden nyppiminen suuttimesta on ärsyttävän työlästä. Ensimmäinen sähkökäyttöinen imuri on keksitty jo 1900-luvun alkupuolella. Reilussa sadassa vuodessa imuri on kehittynyt valtavasti, mutta pölymakkaraongelma on pysynyt.
  2. Johdolliset nappikuulokkeet ovat aina solmussa, joten sille on ymmärrettävä syynsä, miksi joku halusi kehitellä langattomat (ja tyyriit) Bluetooth-kuulokkeet. Mutta miksei kukaan neropatti ole käyttänyt aivonystyröitään siihen, että olisi kehittänyt johdolliset kuulokkeet, jotka eivät olisi tämän tästä ihan sykkyrällä?
  3. Lähes kaikilla on sälekaihtimet – ja ihan syystä, sillä ovathan ne kätevät. Samalla sälekaihtimet ovat kuitenkin maailman tehokkaimpia pölyn kerääjiä, eivätkä ne laskeudu ikinä tasaisesti ja sulavasti. Nämä pirulaiset ovat vieläpä usein ikkunan lasien välissä, mikä vaikeuttaa ongelmia entisestään. Missä viipyvät siis pölyä hylkivät ja nätisti laskeutuvat kaihtimet?
  4. On ekologista ja taloudellista ostaa jogurttia litran kartonkitetroissa yksittäisten muovipurkkien sijaan. Uusissa tölkeissä on kuitenkin lähes aina muovikorkit, eikä jogurttipurkkeja saa sen vuoksi tyhjennettyä kokonaan, vaikka kuinka vääntelisi ja kääntelisi. Eli tässä seuraava haaste ruokahävikkiä vastaan taisteleville ekotekoilijoille.
  5. Mitä olisikaan elämä ilman sähköä? No, samanlaista kuin ehkä keskiajalla. Sähkö on nykyisin käytännössä välttämättömyys, mutta riesana ovat yhä edelleen rumat ja sotkuiset sähköjohtokasat. Lisäksi päänvaivaa aiheuttavat pistorasiat, joita on joko liian vähän tai väärissä paikoissa.
  6. Miksi kaupoissa myydään vuonna 2020 yhä mattoja, joiden kulmat rullaantuvat ja menevät ruttuun?
  7. On se mukavaa löhöillä ja katsella telkkarista suoratoistopalveluja, kuten Netflixiä. Kiitos ja kunnia siis niiden keksijöille! Kuitenkin telkkarin hakutoiminnot kaipaisivat kipeästi palvelumuotoilua. Mikään ei ole kömpelömpää kuin koettaa liikkua kaukosäätimen avulla ruudussa näkyvällä ”näppäimistöllä”, joka on laitettu vieläpä aakkosjärjestykseen.
  8. Jauhopeukalot ilahtuisivat sellaisista leivonta-alustoista, joiden tiskaaminen onnistuisi kätevästi joko koneessa tai käsin niin, ettei tarvitsisi tiskailla kieli keskellä suuta ja roiskeita väistellen.
  9. Lääkepakkausten sisällä olevat pakkausselosteet on suunniteltu hienosti mahtumaan pieneen tilaan. Kukaan ei ole kuitenkaan kiinnittänyt huomiota siihen, että tuo kartan kokoinen paperi pitäisi saada myös takaisin pakettiin. Pakkausselosteen viikkaaminen on yhtä monimutkaista kuin muotoonommellun lakanan
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lopun jogurtin saa näppärästi syötyä myös kun leikkaa viimeisiä viedessä purkin saksilla alalaidasta poikki ja lusikoi siitä lopun jogurtin suuhunsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla