Kansallinen mediatutkimus kertoo, että Me Naiset on Suomen suurin aikakauslehti, kun lasketaan yhteen printtilehden ja menaiset.fi:n lukijat.

Kiitos! 

Haluamme kiittää juuri sinua siellä, rakas lukija. 

Tänään meillä on juhlapäivä: Kansallinen mediatutkimus kertoo, että viime vuonna Me Naisilla oli kaikista naistenlehdistä eniten lukijoita, kun mukaan lasketaan niin paperisen Me Naiset -lehden ja menaiset.fi:n kuin lukijat.

Kaikista aikakauslehdistä olemme kolmanneksi suurin. Kokonaistavoittavuudeltaan suurimpia aikakausmedioita olivat asiakasmediat Yhteishyvä ja Pirkka. Yleisömedioista kärkikolmikkoon ylsivät Me Naiset, Seiska ja Anna. Kokonaistavoittavuudella tarkoitetaan yhden painetun lehden keskimääräistä lukijamäärää sekä digitaalisesti lehteä keskimääräisen yhden viikon aikana lukeneiden nettolukijamäärää. Yksi henkilö on siis luvuissa mukana vain kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kansallisen mediatutkimuksen (KMT) mukaan Me Naiset -lehdellä on joka viikko keskimäärin 152 000 lukijaa. Lehden ja verkon  kokonaistavoittavuus on siis 906 000 ihmistä viikossa – melkein miljoonassa mennään

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos emme olisi vastuullisia, koronavirustartuntoja ehkäiseviä aikuisia, kokoontuisimme toimitukseen ja poksauttaisimme skumpan tämän uutisen kunniaksi. Toisaalta, parempi kai muutenkin pitää kiirettä ja ideoida teille lisää timanttista luettavaa! 

Siltä varalta, että joku viime vuoden kaikkein kiinnostavimmista jutuistamme on mennyt ohi, listasimme tähän kymmenen poimintaa Me Naisten vuoden 2019 luetuimpien, suosituimpien ja puhuttavimpien juttujen joukosta. Ole hyvä!

1. Eniten luettiin juttua Jenna Vaartimosta, joka sai unelmatyön Hollannista juuri ihastuttuaan korviaan myöten.

2. Mitä tapahtuu, kun puuttuu työpaikallaan epäkohtiin? Me Naisille tarinansa kertoi lähihoitaja Liisa.

3. Yksi suosituimmista jutuistamme kertoo Tinka Sjögrenistä, joka tuli jätetyksi täysin yllättäen. Myöhemmin Tinka alkoi ajatella, että ero oli lahja. 

4. Luettu ja pidetty oli myös juttu 22-vuotiaasta Iidasta, joka muutti vuodeksi pakettiautoon asumaan. 

5. Viime vuoden lopulla bloggaaja Karoliina Pentikäinen herätti keskustelua viettämällä yhden yön poissa kaksostensa luota. Me Naiset tavoitti vastaavan tempun tehneen isän, joka ei tuntenut toiminnastaan edes syyllisyyttä.

6. Olisiko käytettyjen vaatteiden ostaminen ratkaisu ilmastoahdistukseen? Sitä selvitteli toimittaja Jenni Kleemola.

7. Testaaminen on totisesti koukuttavaa. Jos et vielä tiedä, mitä haluat tehdä isona, tämä testi ratkaisee sen. 

8. Johtaja ja työtön kertoivat jutussamme, miten käyttävät rahaa ja mitä kaikkea se heille merkitsee.

9. Ulla Feldscherille selvisi vasta häiden jälkeen, että hurmurina näyttäytyneellä miehellä oli kaksi perhettä.

10. Jokaisella on runsaasti kokemusta kaupassakäynnistä. Aina voi silti parantaa! 

Tule mukaan tekemään Suomen isointa naistenlehteä lähettämällä meille palautetta ja juttuvinkkejä sähköpostiin menaiset@sanoma.com, Me Naisten Facebook-sivuilla tai Me Naisten Instagramissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla