Kuvat
Reuters ja Shutterstock
 ”Onpa levännyt ja latautunut olo”, sanoi JLo kun Temppareita katsoi.
”Onpa levännyt ja latautunut olo”, sanoi JLo kun Temppareita katsoi.

Miksi voimaantumisesta puhutaan niin usein bikini- ja fitnesskuvien yhteydessä? Nyt on aika voimaantua ihan tavallisten arjen hetkien parissa – myös Jennifer Lopezin! 

Laulaja- ja näyttelijä Jennifer Lopez, 50, julkaisi hiljattain Instagramissa itsestään bikinikuvan. Jennifer, tuttavallisemmin JLo, poseeraa kuvassa peilin edessä valkoisissa bikineissä. 

– Levännyt ja latautunut, hän toteaa kuvatekstissä. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed and recharged. 🤍

Henkilön Jennifer Lopez (@jlo) jakama julkaisu

Somekansa luonnollisesti ihastui JLo:n kuvaan. Se kirvoitti useita ihailevia kommentteja:

– Hullua!!!! Olet niin kuuma!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Juuri, kun aioin jättää treenin väliin tänään.

– Vau! Sinä annat toivoa meille muille! Hyvin tehty Mama. Minun täytyy tsempata! 

Jenniferin kuva laittoi sosiaalisessa mediassa liikkeelle suoranaisen trendin. Muun muassa Ilta-Sanomat kertoi, että äideille suunnatun fitness-yhteisön perustaja Maria Kang julkaisi oman versionsa kuvasta inspiroiduttuaan Jenniferin postauksesta. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is (almost) 40!⁣ ⁣ Thank you @jlo for inspiring this spontaneous pic in a white bikini this morning. Yes, my mirror is freckled with toothpaste (does your children only use your sink too?!), yes there are unpacked luggages on the ground, an iron, dog dryer and husband shaving somewhere in the background - but I"m getting it done! ⁣ ⁣ Not a celebrity. Not getting millions to look great in a movie (hello, Hustlers! 🙂 Or dating a hot athlete (although my hubby is kinda cute!) BUT, it doesn't matter... ⁣ ⁣ Own your story. Create your own accountability. Don't make excuses for your inaction. If she can do it, if I can do it, if thousands of working moms who come in all sizes, shapes and ages can do it - then YOU CAN DO IT!!!⁣ Post your #bathroomselfie and tag 3 friends who can bring it like #jlo ⁣ #jlochallenge #noexcusemom #whatsyourexcuse

Henkilön Maria Kang ✨ (@mariakangfitness) jakama julkaisu

Kang kiitti kuvansa yhteydessä Jennifer Lopezia ja kannusti kaikkia äitejä pitämään itsestään huolta ruuhkavuosien keskellä. Hän kehotti äitejä julkaisemaan itsestään kylpyhuoneselfien hashtagilla #noexcusemom (ei selityksiä -äiti).

Sadat naiset ovatkin jo jakaneet aihetunnisteen alla omia bikinikuviaan ja kertoneet voimaantuneensa JLo:n esimerkistä. Ja mikäs siinä, voimaantuminen on aina ihanaa.

Yhtä asiaa jäimme kuitenkin miettimään: tarvitseeko voimaantuakseen olla aina bikineissä? Jennifer Lopez kirjoitti kuvansa yhteyteen ”levännyt ja latautunut”. Eikö lepääminen ja latautuminen onnistuisi paljon paremmin, jos vetäisi bikinien sijaan ylle collegehousut ja heittäytyisi sohvalle? 

Fitness-guru Maria Kangin kuvassa tätä arjen realismia onkin jo ripaus enemmän, sillä nainen näyttää seisovan sotkuisessa huoneessa.

Voimaantumiskeskustelu kaipaa mielestämme enemmän kuvia rennosta ja mukavasta elämästä ainaisen bikinikuvaston ja fitness-puheen sijaan. Haluaisimme voimaantua hetkistä, jotka viestivät levosta ja latautuneisuudesta realistisesti. 

Ajatuksen inspiroimana laadimme kuvakoosteen aktiviteeteista, joiden parissa haluaisimme Jennifer Lopezin seuraavaksi nähdä! (Ja koska emme tosiaan löytäneet kuvia Jenniferistä kaikkien näiden puuhien parissa, jouduimme turvautumaan vasemmalla kädellä tehtyyn kuvankäsittelyyn.)Oho, unohduin taas pariksi tunniksi selaamaan somea! Uskomme, että tästäkin aktiviteetista voisi tulla syyllisyyden sijaan voimaantunut olo, jos JLo näyttäisi esimerkkiä. 


Käsitöiden tekeminen lataa akkuja kummasti. Neulominen ei ole yhtään liian mummotouhua maailmantähdellekään, vaan supertrendikästä ja rentouttavaa. Vai mitä, Jennifer?


Joskus akut ovat niin loppu, että täytyy levätä koko päivä peiton alla. Tyytyväinen Jennifer näyttää tässä mallia. 


Ratsastusloma lumisissa maisemissa, miten voimaannuttava ajatus! Hyppää Jennifer hepan selkään – rento mieli on taattu.


Jokainen suomalainen tietää, että missään muualla ei rentoudu niin hyvin kuin saunassa. Soisimme JLo:llekin tämän nautinnon!


Koti-ilta sohvalla sipsien ja oluen kanssa, kyllä maistuis varmaan Jenniferillekin!


Sylillinen koiranpentuja, voiko olla mitään parempaa? Hymystäkin näkee, että JLo nauttii. 


Lepääminen onnistuu parhaiten, kun saa heittää aivot narikkaan vaikka vain tunninkin ajaksi. Se onnistuu vaikka Temppareita katsomalla – kokeile vaikka, Jennifer.


Nuotion äärellä on vietetty inspiroivia hetkiä kautta aikojen. Jos Jennifer haluaa oikein voimaantua, hän voi opetella uuden taidon. You go, girl! 


Aina ei tarvitse lähteä huippuravintolaan, tietää JLo. Miksei kotiin tilatun pizzan äärellä muka voisi voimaantua? 


Kyllä, siivotessakin voi voimaantua – kysy vaikka Marie Kondolta! Hanskat käteen ja rätti kouraan, Jennifer, niin kyllä mieli nollaantuu. 

Vierailija

Kuka näitä jaksaa, aikuisten naisten itsekehuskelua peukuttaa somessa? Peukutan aikuisille naisille tuossa iässä mielummin uuden tutkinnon suorittaneille (oikean, ei mitään hömppäkursseja), uuden työpaikan saaneille jne.

Vierailija

Kiitos tästä..tuo heppakuva oli varsinkin aivan ihana :D

Hienoahan se on, että naiset jaksaa pumpata,  mutta kääntöpuolena on kyllä järjetön paine olla timmi ja kuuma vaikka mieluiten vetäisi vain peiton korville. No ehkä ne vaihtarit on lopulta pelastus tästä järjettömästä suorittamisen kulttuurista. Jokainen ikääntyköön itselleen sopivalla tyylillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla