Kuvat
Nelonen / Petri Aho
VilleGalle herkistyi tällä Vain elämää -kaudella, kun kertoi etäisistä väleistään pikkuveljensä kanssa.
VilleGalle herkistyi tällä Vain elämää -kaudella, kun kertoi etäisistä väleistään pikkuveljensä kanssa.

– Tuossa kuukausi sitten juotiin mun luona kalsarikännit pikkuveljen kanssa, VilleGalle kertoo illalla nähtävässä Vain elämää -ohjelman joulujaksossa.

Räppäri VilleGalle kertoi viimeisimmälläVain elämää -kaudella olevansa harmissaan hänen ja pikkuveljensä väleistä. Kaksikko on etääntynyt viime vuosina Villen musiikkiuran takia, ja käytännössä he eivät ole olleet missään tekemisissä, vaikka olivat lapsuudessa läheisiä. 

Paula Vesalan päivänä räppäri versioi Pikkuveli-kappaleen ja oli sanoittanut sen uudelleen ajatellen omaa pikkuveljeään. VilleGalle kertoi myös, että olisi halunnut soittaa version veljelleen ennen Vain elämää -kuvauksia, mutta tämä ei vastannut puhelimeen. 

Tämän illan Vain elämää -joulujaksossa VilleGalle kertoo, millaiset välit kaksikolla on nyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Mä olin rikki siitä, kun se ei ollut vastannut mulle, kun olisin halunnut soittaa sen biisin. Se vaan laittoi viestiä, että sori, et mä en vastannu, VilleGalle kertoo ohjelmassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Tuossa kuukausi sitten juotiin mun luona kalsarikännit.”

Pikkuveli oli kuitenkin katsonut VilleGallen esityksen televisiosta.

– Veli sitten laittoi viestiä, se katsoi telkkarista sen jakson.

Vain elämää kuvattiin kesällä, ja VilleGallen mukaan hän ja pikkuveli ovat tavanneet kuvausten jälkeen. Välit ovat nyt paremmat kuin aikoihin.

– Tuossa kuukausi sitten juotiin mun luona kalsarikännit ja nähtiin pitkästä aikaa. Se oli upea ilta, ja kaikki taas menee paremmin, VilleGalle kertoo.

Videolla VilleGalle puhuu väleistään pikkuveljeensä. Myös Elastinen kertoo, miten hänen isänsä reagoi Faija-kappaleeseen.

Myös Elastinen puhui sukulaissuhteistaan yhdessä Vain elämää -jaksossa. Elastinen kertoi vaikeista ajoista isänsä kanssa, mutta myös siitä, miten tärkeä isä hänelle on. Siksi hän valitsi JVG:n tuotannosta Faija-kappaleen ja sanoitti sen uudestaan omalle isälleen. Sanoituksissa Elastinen kiitti isäänsä asioista, joita on aiemmin ollut vaikea sanoa ääneen.

– Isä oli katsonut sen jakson ja soitti sitten, vähän huumorilla, mutta kuitenkin aiheeseen sopien ja sanoi, että kyllä mä sitten kerron, jos asiat muuttuu. Se on se suomalaisen miehen tyyli puhua tunteista.

– Mutta me käytiin tosi hyvä ja upea keskustelu sen jälkeen. Se meni tosi perille se viesti, Elastinen kertoo illan jaksossa.

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla