Kuvat
Jonna Öhrnberg
Vappu Pimiälle muodostui Tanssii tähtien kanssa -kaudella tarkat viikonloppurutiinit. ”Siinä oli vähän taikauskoa mukana.”
Vappu Pimiälle muodostui Tanssii tähtien kanssa -kaudella tarkat viikonloppurutiinit. ”Siinä oli vähän taikauskoa mukana.”

Raili-äidin mielestä Vappu Pimiän pitäisi opetella sanomaan ei.

Tanssii tähtien kanssa -kausi päättyi eilen näyttelijä Christoffer Strandbergin voittoon. 

Monen tähden tukijoukkoja on nähty viikoittain sunnuntain suorassa lähetyksessä – myös juontaja Vappu Pimiän äiti Raili Pimiä kertoi vierailleensa lähetyksessä muutamia kertoja.

Kilpailijoiden läheisillä riittää jännitettävää, mutta Raili pystyy suhtautumaan tyttärensä juontoihin rennosti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Ainoa, mitä Vapun pitäisi opetella, on kaksikirjaiminen sana ei! Hän tekee niin hirveästi töitä. Pelkään, että Vappu polttaa itseään molemmista päistä, Raili totesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Finaalilähetykseen Raili oli saapunut Vapun siskon, Estée Lauderin maajohtajana työskentelevän Veera Pimiän ja Vapun hyvän ystävän, juontaja Susanna Laineen kanssa.

Raili Pimiä, Susanna Laine ja Veera Pimiä.
Raili Pimiä, Susanna Laine ja Veera Pimiä.

Vappu myönsi sunnuntaina, että hän saattaa kertoa omasta jaksamisestaan herkemmin omille vanhemmilleen kuin muille.

– Ymmärrän, että elämäni saattaa näyttäytyä välillä tosi kiireisenä ja kaikkia väsyttää joskus. Omille vanhemmille purkaa herkemmin noita tuntemuksia kuin ulkopuolisille. 

– Välillä on kuitenkin kausia, jotka rauhoitan kokonaan. Kesät olen lasten kanssa, ja omat menoni ovat vain työmenoja. Haen myös lähes joka päivä lapset hoidosta. Äidille puolustelen töitäni aina niin, että jollain ne asuntolainatkin on maksettava. 

Joulu Los Angelesissa

Vapun seuraava levähdysaika koittaa joulukuussa, kun perhe suuntaa Yhdysvaltoihin Los Angelesiin. He ovat vuokranneet talon samoilta kulmilta, joilla Vappu asui puolisonsa Teemu Huuhtasen luona seurustelun alkuaikoina.

– Valmistelen siellä seuraavaa kirjaani, mieheni tekee taas vähän enemmänkin töitä. Aion kyllä keskittyä lepäämään ja lapsiin. 

Samalla Vappu ehtii nähdä yhtä parhaimmista ystävistään.

– Hän on äitiyslomalla, niin ehdin nähdä myös häntä. Olemme Amerikassa myös joulun, joten tänä vuonna ei ole tulossa lihaliemikeittoa joulupöytään.

”En ota ikinä lähetystä edeltävänä lauantaina meille mökkivieraita.”

Yleensä Vappu pyrkii ajamaan viikonlopuiksi ja lomiksi perheensä kanssa mökille Saloon. Tanssii tähtien kanssa -kauden aikana hänellä on siellä tarkat rutiinit.

– En ota ikinä lähetystä edeltävänä lauantaina meille mökkivieraita. En edes omia sukulaisia. Kun sunnuntaina herään, juoksen lenkin, jonka aikana muistelen illan juonnot läpi, ja sen jälkeen menen uimaan. Aamiaisen jälkeen yritän levätä vartin ennen kuin ampaisen ulos ovesta. Pidin rutiinit samoina koko kauden, siinä oli vähän taikauskoa mukana, Vappu kertoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla