Vappu ja Teemu kohtasivat kymmenen vuotta sitten Tahkolla. – Puolitoista vuotta myöhemmin alkoi seurustelu ja sillä tiellä ollaan.

Juontaja Vappu Pimiä, 40, kertoo Instagramissa juhlistavansa tänä pääsiäisenä merkittävää vuosipäivää. Eilen julkaisemansa kuvan alla Vappu kertoo, että on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun hän ja hänen puolisonsa Teemu Huuhtanen, 47, tapasivat.

– Tasan 10 vuotta sitten pitkäperjantaina törmäsin tähän ”palomieheen” Tahkon Piazzassa. Kumpikaan meistä tuskin ajatteli siinä kohtaa, että tässä elämää suurempaa rakkautta on, vaikka sähköä ilmassa olikin. Puolitoista vuotta myöhemmin alkoi seurustelu ja sillä tiellä ollaan. Kiitos Teemu, oot mun supermies ja peruskallio, Vappu kertoo.

Kuvassa pariskunta ilmeilee vekkulisti. Teemulla on veikeä hymy huulillaan, ja Vappu antaa puolisolleen naama rutussa poskisuudelmaa. Kuvan paikkasijainniksi on merkitty Kuopio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tänään juhlistetaan ensikohtaamista Kuopiossa, mutta vahvasti ollaan kiitollisia Tahkolle, että törmäsimme ja kaikille tuona iltana läsnäolleille, Vappu jatkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämän suurin rakkaus

Vappu ja Teemu avioituivat vuonna 2013. Heillä on kaksi tytärtä, jotka ovat syntyneet vuosina 2012 ja 2015.

Pari vuotta sitten Vappu kertoi Me Naisten haastattelussa, miten hänen ja Teemun suhde alkoi. Kun pari alkoi seurustella, heidän suhteensa oli etäsuhde. Teemu asui tuolloin Kaliforniassa. Puolen vuoden jälkeen Vappu muutti Teemun perässä Yhdysvaltoihin.

– Se oli ihanaa aikaa. Hengasimme rannalla, matkustelimme, emmekä voineet pitää näppejämme erossa toisistamme. Epäilijöille sanoin, että tuleehan niitä lentoja Jenkeistä takaisin Suomeen monta kertaa päivässä.

– Teemun tavatessani olin kolmekymppinen aikuinen nainen ja tiesin, mitä halusin. Teemukin taisi vähän yllättyä, kun hän näki, että olen toiminnan nainen. Mutta meille kävi hyvin.

Hän kertoi haastattelussa, että Teemu on hänen elämänsä rakkaus.

– Teemu on rakkauksistani suurin, koska olen saanut hänen kanssaan lapsia. Hän on äärimmäisen hyvä ja älykäs ihminen, joka uskaltaa tehdä rohkeita ratkaisuja – ja superkuuma.

Lue koko haastattelu tästä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla