Kimmo Kemppi on yksi Bacheloretten kilpaviettisistä kosijoista. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kimmo Kemppi on yksi Bacheloretten kilpaviettisistä kosijoista. Kuva: Jonna Öhrnberg

”Jennyllä oli ennakkoluuloja Hunks-touhua kohtaan”, kertoo Bachelorette-sarjassa mukana oleva miestanssija.

Bachelorette-ohjelman Jenny Heleniusta tavoittelevat sinkkumiehet julkistettiin tänään. Kolmentoista miehen joukosta löytyy muutama tuttu kasvo.

Rakennuksilla nykyään työskentelevä Tero Savikuja, 38, muistetaan vuoden 2008 BB-talosta.

32-vuotias Kimmo Kemppi puolestaan tanssii puolestaan miestanssiryhmä Hunkseissa. Työ aiheutti hänen mukaan myös Jennyssä vääränlaisia mielikuvia.

– Jennyllä oli ennakkoluuloja koko Hunks-touhua kohtaan. Se oli iso asia, jota jouduin todistelemaan. Olen tottunut, työni aiheuttaa ennakkoluuloja, mutta nyt myös katsojat pääsevät näkemään, kuinka paljon, Kimmo kertoi.

Itse hän kertoo lähteneensä ohjelmaan seikkailumielellä.

– Mutta kyllä olin ihan aidosti kiinnostunut Jennystä ja se oli pääsyy, miksi lähdin reissuun. Halusin myös voittaa itseni ja nähdä, mitä olen oppinut vanhoista parisuhteista.

”Halusin myös voittaa itseni ja nähdä, mitä olen oppinut vanhoista parisuhteista.”

Kimmolla on takana kolme pitkää parisuhdetta.

– Haluan oppia omista virheistäni. En ole aikaisemmissa suhteissa antanut tarpeeksi läheisyyttä enää alkuvaiheen jälkeen. Lisäksi olen avautunut omista ajatuksista rajallisesti. Siitä yritin päästä kuvausmatkalla.

Vaikka Kimmo kiertää eroottiseksi tanssiryhmäksi lukeutuvassa Hunkseissa, hän työskentelee päivisin päiväkodin hoitajana.

– Olen kotoisin Toijasta, jossa olin aikanaan kuukauden sijaisena päiväkodissa. Olen koulutukseltani radiojuontaja, mutta kun sen alan töitä ei löytynyt, olen työskennellyt päiväkodissa. Tykkään lapsista ja toivon, että saan joku päivä omia.

Bachelorette Suomi alkaa Livillä 1.10. Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.