Huippumalli Christie Brinkley. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Huippumalli Christie Brinkley. Kuva: Shutterstock
Pattie Boyd Keith Richardsin kainalossa. Kuva: Shutterstock
Pattie Boyd Keith Richardsin kainalossa. Kuva: Shutterstock
Miss Maailma 2003 Rosanna Davison is&auml;ns&auml; Chris de Burghin ja &auml;itins&auml; Diane Davisonin keskell&auml;. Kuva: Reuters
Miss Maailma 2003 Rosanna Davison isänsä Chris de Burghin ja äitinsä Diane Davisonin keskellä. Kuva: Reuters

Kenelle Candle in the Wind oli omistettu ennen prinsessa Dianaa? Kuka on Chris de Burghin nainen punaisissa? Esittelyssä klassikkokappaleiden muusat.

Billy Joelin Uptown Girl

Muusa: Huippumalli Christie Brinkley.

Billy Joel, 64, ja Christie Brinkley, 60, olivat naimisissa yhdeksän vuotta, mutta erosivat 1994. Pariskunnalla on yksi lapsi. Brinkley esiintyy usean Billy Joelin kappaleen musiikkivideolla, muun muassa Uptown Girl -videolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elton Johnin Candle in the Wind

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muusat: Marilyn Monroe ja prinsessa Diana.

Elton John, 67, teki Candle in the Wind -kappaleen alun perin 1973 Marilyn Monroelle, mutta halusi siihen uudet sanat prinsessa Dianan kuoltua. Elton John esitti kappaleen Dianan hautajaisissa 1997.

Kolmen kappaleen nainen

Muusa: Pattie Boyd.

60-luvun malli Pattie Boyd, 70, sai George Harrisonin ja Eric Claptonin, 69, inspiroitumaan. Boyd on ollut ainakin kolmen kappaleen  Harrisonin Somethingin ja Claptonin Laylan ja Wonderful Tonightin muusa. Boyd oli naimisissa niin Harrisonin kuin Claptoninkin kanssa.

Chris de Burghin Lady in Red

Muusa: Diane Davison.

Chris de Burghin, 65, nainen punaisissa on hänen vaimonsa Diane Davison. Lady in Red kertoo siitä, kun de Burgh näki vaimonsa ensimmäistä kertaa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 1977, ja heillä on Miss Maailmaksi vuonna 2003 kruunattu tytär Rosanna.

Guns N'Rosesin Sweet Child O'Mine

Muusa: Erin Everly.

Axl Rosen, 52, oli naimisissa Erin Everlyn, 49, kanssa vain vuoden 90-luvun alussa. Myöhemmin Erin muun muassa kaupitteli mieheltään saamiaan rakkauskirjeitä ja videota parin häistä.

Lähteinä muun muassa express.co.uk ja complex.com.

Sisältö jatkuu mainoksen alla