Tanssija ja tanssinopettaja Ansku Bergström erosi ja aikoo nyt keskittyä työhönsä ja omaan hyvinvointiinsa.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tutulla Ansku Bergströmillä on takana raskas syksy. Juuri ennen ohjelman livelähetyksiä Ansku jätti puolisonsa kanssa avioerohakemuksen. Pari avioitui kesällä 2018.

– Syksy on ollut rankka, nyt on jo valoa tunnelin päässä. Ystävät ja perhe ovat korvaamattomia vaikeissa elämäntilanteissa, Ansku totesi.

Eron jälkeen Ansku on asunut yksin. Hän on löytänyt uudesta tilanteesta myös hyviä puolia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Minulla on sosiaalinen työ, mutta olen kuitenkin tietyllä tavalla erakkoluonne. On ihana laittaa kotona takka päälle, tehdä hyvää ruokaa. Rakastan myös pitkiä aamulenkkejä. Liikunta on auttanut aina pitämään pään kasassa, Ansku kertoi Suomen kesäteatterin ja Sappeen kesäteatterin ensi kesän musikaalien julkistamistilaisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valkeakoskella nähdään ensi kesänä Aira Samulinin elämään perustuva musikaali. Sappeella puolestaan pureudutaan Eino Grönin elämään. Ansku on mukana molemmissa kesaäteattereissa koreografina.

– Kun Valkeakosken ensi-ilta on ohi, siirryn Sappeelle tekemään koreografiat. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt näin, mutta odotan kesää todella paljon.

– Keväälle meinasi lisäksi tulla yksi produktio, mutta kieltäydyin siitä. Keskityn nyt kevään valmennettaviini ja omaan hyviinvointiini.

Lue Ansku Bergströmin ja hänen ystävänsä, TTK-tanssija Marko Keräsen yhteishaastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 48/2019. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kokemusta on

On se kumma kun heti aletaan "tuomitsemaan". Kukaan meistä ulkopuolisista ei voida kommentoida toisten eroihin tuomitsevasti. Aina ei vaan onnistu ja on todella paras erota. Onnea Anskun elämään.

Vierailija

Sata vuotta sitten harva erosi, nykyään harva pysyy kenenkään kanssa,
Tuskin vappua tai juhannusta nähdään, kun anskulla on uusi heila, makee nainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla