ET

Tarinatorstai-tapahtumissa kuulemme kiinnostavia tarinoita ja tutustumme samalla toisiimme. ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit!

Tapahtumat järjestetään kerran kuukaudessa alla mainituilla ABC-asemilla. Päävieraat ja puheenaiheet vaihtuvat kuukausittain, joten tiedossa on monta mukavaa yhteistä hetkeä.  

ABC tarjoaa osallistujille pullakahvit! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan täältä!

 

Heinäkuun Tarinatorstai

4.7.2019 klo 15.0016.30

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HYVINKÄÄ

ABC Hyvinkää (Peltokuumolantie 2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvinkään orkesterin intendentti ja Riihimäen Kesäkonserteista tuttu Charlotta Kivistö kertoo monipuolisesta työstään musiikin saralla sekä avaa syksyn ohjelmistoa.

 

LIMINKA (OULU)

ABC Tupos (Tuposkorva 1)

Tule juttelemaan 40 vuotta  parlamentaarikkona toimineen Liisa Jaakonsaaren kanssa elämän iloista, suruista ja vaikka elämän tarkoituksesta huumoria unohtamatta. 

Huom! Limingan Tarinatorstai poikkeuksellisesti torstaina 11.7.!

 

LAPPEENRANTA

ABC Viipurinportti  (Hirsimäenkatu 1)

Sanoittajavelho ja musiikin tuottaja Ile Vainio on vaiherikkaan uransa aikana nähnyt yhtä sun toista. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita ja myös laulamaan Ilen kanssa.

SALO

ABC Piihovi  (Ruoksmäentie 1)

Nelinkertaisen Finlandia-palkintoehdokkaan, kirjailija Pirjo Hassisen teoksia on palkittu mm. kirjallisuuden valtionpalkinnolla ja käännetty useille kielille. Tervetuloa tapaamaan Pirjoa paikan päälle!

YLÖJÄRVI

Lähi-ABC Teivo  (Hiitintie 1)

Toimittaja ja Tieto-Finlandia-palkittu kirjailija Mari Manninen kertoo teoksestaan Kiinalainen juttu, joka purkaa vääriä mielikuviamme Kiinasta.

 

KOTKA

ABC Amiraali  (Haminantie 1)

Ystävä, sinua tarvitaan! Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Tervetuloa kuulemaan Punaisen Ristin monipuolisesta ystävätoiminnasta

 

SEINÄJOKI

ABC Seinäjoki (Verkatehtaankatu 13)

Tule kuulemaan toimittaja  Laura Ruoholan ajatuksia  hyvästä elämästä, sisustamisesta sekä matkailusta. Luvassa mm. hyviä matkavinkkejä!

 

KUOPIO

ABC Pitkälahti  (Vitostie 1771)

Valtakunnan rekkamies Matti Esko tarinoi elämästään ja kertoo tarinoita myös laulujen taustoista. Ja tarinoita riittää varmasti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla