Kuvat
Teresa Lehto
Koskenrannassa Teresaa odotti ananas nimeltä Pena, joka korvasi Teresan aviomiehen illan ajaksi. Kuva: Teresa Lehto
Koskenrannassa Teresaa odotti ananas nimeltä Pena, joka korvasi Teresan aviomiehen illan ajaksi. Kuva: Teresa Lehto

Sosiaalinen media on melko mainio paikka: tulevan morsiamen murheellinen kirjoitus Facebookissa poiki paikalle joukon tuntemattomia naisia juhlimaan.

Facebookin suosittu Naistenhuone on ryhmä, jossa piilee somen todellinen voima parhaimmillaan – Naistenhuoneelta voi löytää seuraa vaikka omiin polttareihin. Näin kävi kangasalalaiselle Teresa Lehdolle, 24.

Tuleva morsian Teresa koki viime perjantaina ikävän yllätyksen, kun hänen omat ystävänsä peruuttivat osallistumisensa Teresan polttareihin viime hetkellä. Vain yksi neljästä kutsutusta pääsi osallistumaan.

– Tarkoitus oli mennä viettämään kiva ilta ystävien kesken, ja kaikki tiesivät, miten tärkeä päivä tämä minulle oli, Teresa kertoo Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Totta kai peruminen harmitti, koska tätä oli jo suunniteltu jonkin aikaa. Eikä meille ole niin helppoa järjestää lapsivapaita mieheni kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teresa julkaisi harmistuneena Naistenhuoneelle päivityksen polttariensa peruuntumisesta. Vain hetkeä myöhemmin tuntemattomat naiset tarjoutuivat yllättäen Teresan polttariseuraksi ja ryhtyivät tuumasta toimeen.

– Yksi mahtavista naisista laittoi mulle yksityisviestiä sanoen, että alapas laittautua. Lisäksi hän laittoi ajan ja paikan, minne tulla, Teresa kertoo.


Polttarileikkejä Facebook-livessä

Polttarit organisoitiin pikavauhtia Facebookin välityksellä, ja myöhemmin samana iltana Teresa ja hänen ystävänsä haettiin Tampereen keskustasta bussipysäkiltä, josta matka jatkui Koskipuistoon piknikille. Vastassa oli lisää vieraita naisia, jotka halusivat järjestää Teresalle ikimuistosen päivän.

– Istuskeltiin rannalla ihanassa säässä pitkään jutellen ja nauttien tarjottavista. Naisia vaan tuli koko ajan lisää, ja fiilis oli kaikilla todella hyvä. Pidettiin myös Naistenhuoneelle muutamaa liveä, koska minulle oli annettu tehtäväksi myydä kondomeja ja tanssia hitaita. 

– En olisi millään uskonut tätä todeksi. En uskonut, että kukaan olisi edes nähny vaivaa tämän eteen, mutta toisin kävi!

Teresa kertoo, että illan aikana tutustuneet naiset ovat jatkaneet yhteydenpitoa koko porukan voimin Whatsappissa vielä polttari-illan jälkeenkin.

– Aiomme jatkossakin nähdä. Minä sain ikimuistosimmat polttarit ikinä sekä parhaimmat ystävät, jotka jaksoivat nähdä vaivaa tämän kaiken eteen ja taikoivat kaiken vain parissa tunnissa.

Iloinen puolestasi

Ihanaa että löytyy tuollaisia tuntemattomia ihmisiä! Ja järjestivät unohtumattomat polttarit ihmiselle joka muuten olis jäänyt niitä vaille! Good on you girls!

Sisältö jatkuu mainoksen alla