Pink kosi Carey Hartia kesken töiden. Kuva Shutterstock
Pink kosi Carey Hartia kesken töiden. Kuva Shutterstock

Amerikkalaisille Valentine’s Day eli meikäläisittäin ystävänpäivä on erityisesti rakkauden ja rakastettujen päivä. Moni ajoittaa kosintansa juuri tälle päivälle. Tiedätkö, miten Pink ja Matthew McConaughey kosivat?

Pink & Carey Hart

Motocross-tähti Carey Hart oli täydessä työn touhussa kalifornialaisella crossiradalla, kun rokkari-tyttöystävä Pink ilmestyi ajoradan reunalle plakaatteineen. Ensimmäiseen kylttiin Pink oli rustannut tekstin ”Menetkö naimisiin kanssani?”. Ensin Carey jatkoi ajamistaan, ja Pink nosti ilmaan toisen kyltin ”Olen tosissani.” Sen jälkeen Carey keskeytti kisansa, tuli radalta ja vastasi kyllä.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Poptähti Avril Lavigne oli koonnut leikekirjaa viikoistaan studiolla uuden levyn teossa. Kirjassa oli tarroja ja valokuvia albuminauhoitusten varrelta. Yhtenä päivänä leikekirjaan oli ilmestynyt uusi, vieras polaroidkuva: siinä poikaystävä, Nickelback-yhtyeen muusikko Chad Kroeger poseerasi pidellen avointa sormusrasiaa, jossa komeili 14 karaatin kihlatimantti. Kuvan vieressä oli tarra ”Tuletko vaimokseni”.

Matthew McConaughey & Camila Alves

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva Shutterstock

Näyttelijä Matthew McConaughey ei säästellyt kosintaa ystävänpäivään vaan yllätti tyttöystävänsä jo jouluaattoaamuna. Silloin Camila sai valtavan lahjarasian, jonka sisältä paljastui toinen lahjarasia, jonka sisältä paljastui jälleen uusi lahjarasia…ja kahdeksan pahvilootaa myöhemmin lopulta korurasia. Kun Camila vetäisi sieltä esille timanttisormuksen, Matthew polvistui ja esitti kosintansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mariah Carey & Nick Cannon

Näyttelijä, räppäri Nick Cannon luotti suurieleisyyteen kosiessaan popdiiva Mariah Careyta. Nick vei tyttelinsä New Yorkissa pilvenpiirtäjän katolle vastapäätä Empire State Buildingia, joka oli valaistu pinkiksi ja violetiksi Mariahin lempivärien mukaan. Katolla Nick ojensi Mariahille Ring Pop –karkkikääreen, josta ei kuitenkaan paljastunut karkkisormusta vaan oikea dimangi.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

Näyttelijä Jennifer Aniston luuli yllättävänsä poikaystävänsä Justin Theroux’n juhlaillallisella tämän syntymäpäivänä, mutta näyttelijäsiippa oli askelta edellä. Kesken oman synttäridinnerinsä Justin ottikin esille sormuksen ja kosi Jenniferiä. Onnittelemme kekseliäästä taktiikasta! Voiko synttärisankarille sanoa muuta kuin ”tahdon”?

Lue kaikki ystävänpäivään liittyvät jutut täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla