Aamukahvilla-blogia kirjoittava Henriikka Reinman on eronnut aviomiehestään Jannesta.
Aamukahvilla-blogia kirjoittava Henriikka Reinman on eronnut aviomiehestään Jannesta.

Aamukahvilla-bloggari Henriikka Reinmanin ja Janne Simojoen liitto kesti kahdeksan vuotta.

Suositusta Aamukahvilla-blogista tunnettu Henriikka Reinman, 29, kertoi eilen eronneensa miehestään Jannesta, 30. Hän kertoo avoimesti ”Ikuinen suhde päättyikin tähän” -postauksessa, että kymmenen vuotta kestänyt suhde on tullut päätökseensä.

– Enhän ole koskaan uskonut mihinkään yhtä paljon kuin siihen, että me olemme tietysti aina yhdessä. Ehdimme olla yhdessä yli 10 vuotta, naimisissakin kahdeksan. Tämä on ylivoimaisesti vaikeinta, mitä olen koskaan kokenut, Henriikka kirjoittaa.

Ex-pari tapasi taideleirillä, kun Henriikka oli 16-vuotias ja Janne 17. Häitä vietettiin kaksi vuotta myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olemme olleet yhdessä niin nuoresta, että olemme kasvaneet yhteen. Kumpikin on muovannut toista. Vaikea sanoa, millaisia edes olisimme, jos emme olisi yhdessä, Henriikka kertoi Me Naisten haastattelussa vuonna 2016.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Henriikka kertoo blogipostauksessa, että keskustelut suhteen tulevaisuudesta alkoivat jo tammikuussa. Aloite keskusteluun tuli Henriikalta, mutta eropäätös oli lopulta yhteinen. Hän korostaa, että eroon ei liity draamaa tai riitelyä.

– Mutta elämä on joskus vaikeasti ennakoitavissa. Toista ei pystykään rakastaa enää niin kuin ennen, vaikka kuinka tahtoisi. Voisin kirjoittaa syiksi, kuinka erilaiset kiinnostuksenkohteemme ovat, kuinka erilaisia olemme ihmisinä, mutta todellisuudessa eroissa taitaa aina olla kyse siitä, ettei toista rakasta riittävästi tai sillä tavalla kuin tahtoisi.

Henriikka kuvailee eroprosessia elämänsä raskaimmaksi kokemukseksi. Nyt hänestä on alkanut kuitenkin tuntua siltä, että pahin vaihe on ohi.

– Alkaa tuntua vähitellen itseltäni. Ajattelevalta. Rohkealta ja vahvalta. Herkältä, hän kirjoittaa ja jatkaa:

– Pikkuhiljaa kappaleista kokonaiseksi. Minuksi taas. Sellaiseksi, että pystyn arvostaa ja rakastaa itseäni, seisomaan päättäväisesti ja ryhdissä tulevaisuuden edessä.

Lue Henriikan kirjoitus erosta kokonaisuudessaan hänen blogistaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla