Pieni elämä -klassikkoteoksen kirjoittaja Hanya Yanagiharan on otettu, että Kevin Lankinen mainosti hänen kirjaansa julkisesti.

Jääkiekkomaalivahti ja jääkiekon tuore maailmanmestari Kevin Lankinen, 24, on saanut henkilökohtaisen huomionosoituksen kirjailija Hanya Yanagiharanilta. Yanagiharan on kirjoittanut yli 900-sivuisen klassikkoteoksen, Pieni elämä.

Yhdysvaltalaiskirjailija halusi onnitella Keviniä maailmanmestaruudesta. Lisäksi hän halusi kiittää Keviniä, että tämä on mainostanut klassikkoteosta haastattelussa. Kevin kertoi viime viikolla Helsingin Uutisten haastattelussa lukevansa parhaillaan teosta.

– Olen erittäin otettu ja kiitollinen sinulle, että olet lukenut kirjan ja maininnut sen. Olet jo inspiroinut faneja ja maamiehiäsi jäällä – nyt teet heistä myös lukijoita, Hanya Yanagiharan kirjoittaa Kevinille lähettämässään viestissä, joka on julkaistu Keltaisen kirjaston Facebook-sivuilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pieni elämä -kirja todella on herättänyt monien mielenkiinnon sen jälkeen, kun Kevin kertoi lukevansa sitä. Helsingin Sanomien mukaan kirja on loppumassa kustantajalta ja siitä on tilattu uusi painos. Myös varausjonot ovat kasvaneet nopeasti Helmet-kirjastoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjailija Hanya Yanagiharan.
Kirjailija Hanya Yanagiharan.

Kritiikeissä Pientä elämää on ylistetty hypnoottiseksi luettavaksi ja epätavalliseksi rakkaustarinaksi.

Se kertoo New Yorkiin muuttaneiden neljän opiskelukaverin ystävyydestä, kasvusta, toiveista ja menneisyydestä, joka ei jätä rauhaan. Sydäntä särkevässä tarinassa pohditaan, voiko ihmisen pelastaa, jos hän ei halua tulla pelastetuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla