Kuvat
Sanoma-arkisto / Seppo Solmela ja Pia Inberg
Räppäri Spekti, oikealta nimeltään Samuli Huhtala ja vaatesuunnittelija Emelie Björnberg.
Räppäri Spekti, oikealta nimeltään Samuli Huhtala ja vaatesuunnittelija Emelie Björnberg.

Muun muassa Vappu Pimiä, Cheek, Jasper Pääkkönen, Arman Alizad ja Mikko Leppilampi ovat juhlineet ystäviensä häitä viikonloppuna Roomassa.

Instagram on täyttynyt tänä viikonloppuna monien Suomi-julkkisten kuvista, jotka on julkaistu Roomassa. Kuvateksteistä ja hashtägeistä käy ilmi, että julkkikset ovat olleet juhlimassa häitä. 

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi sunnuntaina yhteiskuvan muotisuunnittelija Emelie Björnbergin kanssa. Kuvatekstissä Vappu vihjaa Emelien menneen naimisiin.

– Minä ja rouva (Mrs.) B-H, Vappu on kirjoittanut kuvatekstiin.  

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minä ja Mrs.B-H 😍❤️

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

B-H-kirjainyhdistelmällä Vappu viitannee Emelien sukunimeen. Emelie on päivittänyt Instagramissa sukunimensä Björnberg-Huhtalaksi. Emelien on huhuttu seurustelevan räppäri Spektin, oikealta nimeltään, Samuli Huhtalan, kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

When in Rome. #wedding

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Vuonna 1979 syntynyt Emelie Björnberg tunnetaan The House of Björnberg -vaateliikkeestä. Hän on myös Myllykoski-ryhmän perijätär. Vuonna 2017 Emelien pääomatulot olivat yli 630 000 euroa, ansiotuloja hänellä ei ollut lainkaan. Emelie oli aikoinaan (vuonna 2006) City-lehden mukaan Suomen rikkain alle 30-vuotias nainen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday Funday ✨ @latitudine41photo

A post shared by Emelie Björnberg-Huhtala (@emeliebjornberg) on

Emelie julkaisi sunnuntaina itsestään kuvan Instagram-tilillään. Hän on tägännyt kuvaan italialaisen häävalokuvaajan. Kommenteissa Emelie on saanut monia onniteluita.

Myös kyseinen valokuvaaja on julkaissut tilillään Emeliestä kuvan. Kuvatekstissä hän kertoo Emelien ja Spektin menneen naimisiin.

Instagramin perusteella häitä on ollut juhlimassa Vapun lisäksi myös monet muut julkisuuden henkilöt, kuten räppärit Cheek eli Jare Tiihonen, Brädi, Uniikki, näyttelijä Jasper Pääkkönen, tv-kasvo ja vaatesuunnittelija Arman Alizad, ex-NHL-tähti Ville Leino, luistelija Kiira Korven yrittäjäsisko Petra Wettenranta (o.s. Korpi) ja somevaikuttaja Jekku Berglund.

Petra julkaisi Instagramissa videon, jonka kuvatekstissä hän kertoi, että Roomassa juhlitaan syntymäpäiviä, rakkautta ja elämää.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Rat Pack. 😎 . . #friendsnfamily #goodtimes

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, ex-kiekkoilija Ville Leino ja näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi mustissa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

When in Rome. #wedding

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt salettii, vedän Roomas jotain hyvää spagettii, bella zau!🇮🇹

A post shared by Uniikki (@daniuniikki) on

Arman Alizad, Cheek, Uniikki, Brädi, Antti ”RZY” Riihimäki ja kumppanit ykköset päällä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 3. Garden party it is! 🇮🇹🌸🌼🥂 #brädi #spekti #rooma #rome #forzaitalia

A post shared by B R Ä D I (@bradi03) on

Räppäri Brädin Insta-tililtä selviää, että häitä on juhlittu monta päivää. Sunnuntaina oli menossa päivä 3. Kuvassa Brädi poseeraa Spektin kanssa.

Jekku Berglund esitteli juhlatyyliään Insta-videolla ja kuvassa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let the wedding weekend begin 💞🌸💞

A post shared by 🅙🅔🅚🅚🅤 (@jekkuberglund) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂to love 💞

A post shared by 🅙🅔🅚🅚🅤 (@jekkuberglund) on

Juttuun lisätty klo 18.55 kuva Mikko Leppilammen Instagram-tililtä.

Vierailija

Onnea hääparille <3

Jotenkin tällaisen jutun luettua tulee mieleen, että mikä näistä ihmisiä yhdistää. Julkisuus ja raha. Olisivatko nämä kaikki ystäviä, jos nuo 2 puuttuisi tai edes toinen. Onpa upeata, että noin moni julkkis on löytänyt toisensa ystävyyden.

En ole rikas tai julkkis. En haluaisi olla kumpaakaan. Sopivasti rahaa riittää.

Toivottavasti tällä perijättärellä on myös aitoja ystäviä. Sellaisia, jotka olisivat siinä ilman julkisuutta tai rahaa. Toivottavasti rakkaus on myös aitoa ja se olisi siinä ilman rahaa tai julkisuutta.

Ihmiset ovat mitä ovat. 

vaatimattomuus kaunistaa?

Mietin ihan samaa. Ovatko juuri nämä ihmiset toisilleen tosi ystäviä? Kuuntelevat toisiaan, tukevat ja ymmärtävät vielä jos työt loppuvat, tulee ero jne. Toivottavasti. En tiedä ovatko ihmiset huomanneet, että myös moni juontajan työssä oleva mieltää itsensä julkisuuden henkilöksi. Se näyttää olevan mieleistä ja jotkut käyttävät myös arkista toimittajan titteliä, mutta haluavat olla tähtitoimittajia, ja päästä muiden kuuluisuuksien joukkoon. Vierastan tätä ilmiötä todella paljon - juontajan ja toimittajan pitäisi olla taka-alalla, ja nostaa haastateltaviaan ja aiheita esiin. En olisi voinut kuvitellakaan että joku Mirja Pyykkö olisi sädehtinyt kultaflameemekossaan julkkisten kekkereissä kikattaen. Olenko ankara, koska mielestäni mediatyötä olisi tehtävä vakavissaan, ei niin itseään tyrkylle asettaen. Vai onko tämä ilmiö osaksi ns, kansan tahto? Halutaanko hepasankeikkoja, ja jos ne ovat nätisti pukeutuneita, niin ihaillaanko heitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla