Veronica Verhon asuntoon mahtuu nyt ensimmäistä kertaa sohva. – Olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni juuri nyt.

Tubettaja Veronica Verho on tammikuun lopussa alkavan Possen uusin vahvistus. Tubettaja-radiojuontaja tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään, kun hän kilpaili syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. 

– Minulta kysyttiin ennen TTK:n alkua, että onko sinulle käynyt paljon mokia live-lähetyksissä. Sanoin, että en ole ikinä tehnyt televisiossa liveä. Viime syksy oli todella opettavainen siltäkin kannalta ja valmisti varmasti Possen suoriin lähetyksiin, Veronica kertoi Possen lehdistöpäivässä.

Tapahtumarikkaan työsyksyn päätteeksi Veronica muutti myös uuteen asuntoon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Oli ihanaa saada maisemanvaihdos. Muutin lähemmäs duuneja, salia ja ystäviäni. Tykkään kai muuttaa noin kahden vuoden välein ja asun siksi vuokralla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Uudessa kämpässä on 45 neliötä. Ne on sijoiteltu niin, että pystyin ensimmäistä kertaa elämässäni hankkimaan sohvan. On ollut ihanaa, kun olen voinut pyytää ystäviä kylään, kun on jokin tila missä hengailla.

Veronica täyttää keväällä 24 vuotta, mutta hän on ehtinyt jo paljon. Hänen äitinsä onkin kuvaillut tytärtään vanhaksi sieluksi.

– Se ehkä johtuu siitä, että itsenäistyin varhain. Olin juuri täyttänyt 17, kun muutin asumaan yksin Helsinkiin 14,5-neliöiseen asuntoon. Opiskelin media-assistentiksi ja opin todella itsenäiseksi. Menin määrätietoisesti unelmiani kohti.

Ystävät ovat turva

Veronica ei ole halunnut kommentoida parisuhdeasioitaan. Hänen ja JVG-räppäri VilleGallen suhde paljastui, kun VilleGalle kertoi siitä vahingossa JVG:n toisen jäsenen Jare Brandin Instagram-videon taustalla. Viime vuoden elokuussa pari myös poseerasi yhdessä Jaren julkaisemassa ryhmäkuvassa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

Henkilön Jare Brand (@jeanbabtiste) jakama julkaisu

Syksyllä VilleGalle nähtiin TTK-yleisössä kannustamassa Veronicaa, mutta tänään ilmestyneen 7 päivää -lehden mukaan parin kaksi vuotta kestänyt seurustelu olisi päättynyt marraskuussa.

Veronica ei halunnut kommentoida asiaa, mutta muotoili asian niin, että pystyy turvautumaan ystäviinsä vastoinkäymisissä.

– Voin tukeutua aina ystäviini. Ja he minuun! Siksi ostin sohvan, että he voivat tulla avautumaan vastavuoroisesti minulle. Lomailin myös pyhien ajan Balilla läheisten ystävien kanssa. Se oli ihana loma, mutta nyt on kiva aloittaa taas työt. Olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni juuri nyt.

Vaikka Veronica on ollut enemmän esillä kuin ennen, julkinen työ ei ole tehnyt hänestä pelokasta uusien ihmisten suhteen.

– Minusta on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin. Uskon, että aistin nopeasti, jos minua lähestytään vääristä syistä. 

Vierailija

Miksi tämä lehti ei tee juttua joka naisen unelmista eli tubettajista nimeltä Upi ja nasanaattori? Myös Pirkka ukosta monet naiset pitävät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla