Kuvat
Liisa Valonen
Sirpa ja Teemu ovat suunnitelleet itse 450 neliön Kirkkonummen-kotinsa.
Sirpa ja Teemu ovat suunnitelleet itse 450 neliön Kirkkonummen-kotinsa.

Pitkään kotona ollut Sirpa Selänne on fiiliksissä uudesta urastaan tv-juontajana. – Viisikymppiset naiset ovat rautaa työelämässä!

Sirpa Selänteellä, 50, on edessään uusi elämänvaihe. Nyt kun perheen neljä lasta alkavat olla isoja, hänellä on aikaa töille. Syyskuun alussa Sirpa nähdään TV5:llä Lätkä Love -sarjan juontajana.

– Jotkut kuvittelevat, että Sirpa Selänne on todella tylsä, vietävissä oleva räsynukke, joka ei tee mitään ja jolla ei ole mielipiteitä. Se on huvittavaa, sillä minussa on pirusti virtaa! Kun minut oppii tuntemaan, huomaa, että olen voimakas ihminen, jossa on särmää. Viisikymppiset naiset ovat muutenkin rautaa työelämässä, Sirpa lataa.

Kun puoliso pelasi NHL:ssä, Sirpa oli kotiäitinä. Sen ohella hän emännöi usein Teemun vieraita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Teemulle oli onni, että hän löysi minut! Luonteeltani olen sopinut hyvin huippu-urheilijan kumppaniksi, koska tykkään passata ja höösätä rakkaitteni hyväksi. Mottoni on, että antaessaan saa. Olisin varmasti ollut samanlainen vaimo jollekin kotona olevalle äijälle, Sirpa arvelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alussa huippu-urheilijan puolisona oleminen oli Sirpasta kuitenkin ahdistavaa. 

– Olen todella omistushaluinen, ja minulle on ollut todella kova pala ja kasvun paikka, kun Teemusta tuli niin iso stara ja jouduin jakamaan hänet koko maailman kanssa. Luottamus on kuitenkin ollut suhteemme a ja o. 

– Sellaisiakin ihmisiä on, jotka ottaisivat mielellään minun paikkani. Mutta niille ei anneta mahdollisuutta. Omista pidetään kiinni.

Kaiken luottamuksen perusta on se, että asiat puhutaan halki.

– Olen temperamenttinen ja sanon heti, jos jokin asia ärsyttää. Riitelemme ja sovimme asioista myös julkisesti muiden edessä. Ahdistuisin, jos Teemu pitäisi mykkäkoulua. Ja eihän Teemu pidäkään mykkäkoulua, koska pakotan hänet puhumaan!

Mitä tapahtui, kun Sirpa pyrki Ylioppilasteatteriin ja valintaraadissa oli näyttelijä Ville Virtanen? Mitä Sirpa kertoo elämästä huippu-urheilijan rinnalla Kaliforniassa ja Kirkkonummella? Mitä muita unelmia Sirpalla vielä on? Lue koko Sirpa Selänteen Unelmakartta-haastattelu Me Naisista 34/2019. Digilehden voit lukea täältä.

Vierailija

Tosi vastenmielinen kuva tulee tästä jutusta ja kaikista niistä aiemmista.

Sirpa kertoo miten hän on ollut kotiäitinä ja passannut kaikkia. Hemmetin helppoa, kun toinen tienaa miljoonia, ja apuakin on mahdollista ostaa siivoukseen ja lastenhoitoon. On varaa tehdä mitä haluaa, matkustaa, pelata tennistä you name it.

Hiukan toisenlainen elämä sellaisella naisella jonka pitää itse töissäkäymällä tienata ne ruokarahat ja SEN LISÄKSI passata sitä miestään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Me Naiset -kommenttipalstat ovat jo pitkään olleet oksennuskohteena kaikille (vai liekö vain yksi ja sama kirjoittelija?) elämässään katkeroituneille luusereille. Vähänkään menestyneet haukutaan maan rakoon. Sairasta. Antaa hyvin vastenmielisen kuvan koko lehdestä.

Et sitten ymmärtänyt sitä mitä ei Sirpakaan; jälleen kerran toimittaja on ollut liikkeellä kieli poskessa tasan tietäen millaisen kuvan haastateltava itsestään antaa ja miten siihen reagoidaan. Hymistellyt tyytyväisenä ettei tälläkään kertaa rva Selänne tajua miltä vaikuttaa lukijoiden silmissä. Me naiset on julkaissut näitä useita, Teemu vaikenee ja Sirpa höpöttää menemään! Lopputulos on aina sama. Eikö kukaan kerro Sirpalle että lopeta jo mikäli aiot vaikuttaa edes vähän älykkäältä.
Mutta ilmeisesti telkkuohjelmaa tarvitsee mainostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla