– Kiitos, että juuri minä sain olla sinun äitisi ja sain hoitaa sinua kotona maallisen matkasi loppuun asti, Varpu Hintsanen kirjoittaa Instagramissa. 

Muusikko ja näyttelijä Sami Hintsasen ja hänen puolisonsa Varpu Hintsasen perhettä on kohdannut suuri suru. Varpu kertoo Instagram-tilillään, että hänen aiemmasta liitostaan syntynyt Senja-tytär on menehtynyt tiistaina. Senja oli kuollessaan 8-vuotias. Hän sairasti vakavaa syöpää.

– Hyvää matkaa äidin pieni rakas. Kiitos, että juuri minä sain olla sinun äitisi ja sain hoitaa sinua kotona maallisen matkasi loppuun asti, Varpu kirjoittaa Instagramissa.

– Kiitos, että ehdit opettaa meille ja monille läheisillesi tästä elämästä niin paljon. Suru ja ikävä on suunnaton. Senja 30.1.11–18.6.2019.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tekstin ohessa hän on julkaissut kuvaparin. Toisessa kuvassa näkyy kukkakimppu. Toisessa näkyvät Varpun kädet, jotka pitelevät hellästi Senjan pieniä käsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varpu on merkinnyt päivitykseen myös avainsanat Pohjaton ikävä ja suru, Kauneimmat muistot ja Lapsen syöpä.

”Elän hetken kerrallaan”

Senja sairastui syöpään vajaa kolme vuotta sitten. Siitä alkoi Varpu ja Sami Hintsasen neljän lapsen uusperheessä erilainen arki. Kolmen vuoden ajan Varpu toimi Senjan omaishoitajana.

Toukokuussa Varpu kertoi Me Naisille, että arki sairaan lapsen rinnalla on tuonut hänen elämäänsä aivan uuden perspektiivin.

– Kliseet hetkessä elämisestä ovat totta. En enää edes ajattele muuta kuin tätä päivää. Elän hetken kerrallaan, sillä koskaan ei voi tietää, mikä lapsen kunto on seuraavana päivänä tai joudummeko lähtemään sairaalaan, hän kertoi.

– Minusta unelmia ja haaveita on hyvä olla, mutta kehottaisin ihmisiä vähän luopumaan tavoitekeskeisestä elämästä. Usein tulee kuitenkin tilanteita, joissa viisivuotissuunnitelmat joutuu heittämään romukoppaan.

Varpun sosiaalisen median päivityksestä uutisoi ensimmäisenä Seiska. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla