Uudella Selviytyjät-kaudella nähdään sekä tavallisia suomalaisia että julkkiskilpailijoita. – Kovaa kamaa on tulossa, juontaja Juuso Mäkilähde kertoo.

Juontaja Juuso Mäkilähde palasi kuvausryhmän kanssa viime sunnuntaina Filippiineiltä Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannen kauden kuvauksista.

Kaudesta oli ensin kerrottu, että kilpailijoina on vain niin sanotusti tavallisia suomalaisia, kun edellisillä kausilla on nähty pelkästään julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

”Taviskilpailijoiden” yllätykseksi paikalle purjehti kahdeksan julkkiskilpailijaa, jotka muodostivat aluksi oman joukkueensa kisassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se oli herkullinen tilanne, kun seisoin rannalla ja sanoin toiselle jengille, että toinen porukka taitaa olla myöhässä. Kun julkkikset saapuivat rantaan, paikalla olijat tajusivat, että heitä on huijattu. Että tämmöinen taviskausi, Juuso kertoi tänään Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertissa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juuso ei voi puhua kauden tapahtumista kovin tarkasti, mutta hänen mukaansa oma jännitteensä julkkisten ja tavisten välille syntyi alkuun jo pelkästään  kilpailijoiden vastakkainasettelun vuoksi.

– Heimojen yhdistyminen loi tietysti oman soppansa. Voi olla, että joku taviksista oli fanittanut tiettyä julkkista, joka oli nyt samaan aikaan saarella. Kilpailu on sen verran rankka, että viikkojen aikana jokaisen julkkiksen takaa paljastuu tietenkin ihan tavallinen ihminen.

Juuso lupailee, että kaudelta on saatu talteen poikkeuksellisen hurjaa materiaalia. 

– Kovaa kamaa on tulossa. Tämä kausi näyttää, miten kovissa oloissa viidakossa ollaan. Tulee ihan fyysistä tajuttomuutta, mutta kaikki pääsivät kuitenkin hengissä Suomeen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla