Kuva Susanna Kekkonen
Kuva Susanna Kekkonen

Los Angelesissa asuva bloggaaja ja tv-kasvo Sauli Koskinen paljastaa kotikaupunkinsa suosikkikohteet. Näihinpä siis, matkalainen!

1. Ravintola Red O

Fiini mutta edullinen meksikolainen on onnistunut yhdistämään hyvän ruuan, loistopalvelun ja viihtyisän ympäristön likimain täydelliseksi paketiksi. Jos tunnet vain yhden tai kaksi tequilamerkkiä, täällä kannattaa ottaa laajentava jatkokurssi: baarissa on yksi seinällinen omistettu erilaisille tequiloille.

Red O Restaurant, 8155 Melrose Avenue, www.redorestaurant.com

2. Whole Foods Market

Luomuruuan ja super foodin mekka ei ole sieltä halvimmasta päästä, mutta Eurooppaankin ulottunut ketju vaikuttaa laajalla valikoimallaan. Olen hurahtanut super foodiin ja vaihtanut aamukahvin itse tehtyihin mehuihin. Joka ikinen kerta kaupassa käydessäni ostan tuoretta pinaattia. Laitan sitä aamiaismunakkaaseeni melkein päivittäin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

www.wholefoodsmarket.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Melrose Avenue

Melrose on jokaisen losinkävijän perinteinen must. Ostoskatu alkaa edullisemmista kaupoista ja päättyy kalliimpiin putiikkeihin. Matkan varrelta löytyy muutama erinomainen käytettyjen vaatteiden second hand -liike, joista osa kelpuuttaa hyllyilleen vain priimakuntoista merkkitavaraa. Wasteland on niistä lempparini.

4. Venice Beach

Toinen Losin kliseistä. Jos haluaa nähdä kaupungin hipahtavan hörhöpuolen, kannattaa suunnata Venicille. Siellä näkee jos jonkinlaista sukankuluttajaa. Skeitti- ja rullaluistinkulttuurin ydin.

5. Runyon Canyon Park

Kaunis puisto ja upeiden maisemien reunustamat vuoristopolut innostavat liikkumaan. Lenkkipolulla törmää toinen toistaan tunnetuimpiin julkkiksiin. Puistossa voi päivittäin osallistua ilmaiseen ryhmäjoogaan ja muihin jumppiin. Oma liikunnallinen henkireikäni.

Lue myös: Sauli Koskinen: "Olen oppinut varovaisuutta"

Sisältö jatkuu mainoksen alla