Sara Sieppi on suosittu bloggaaja ja Instagram-vaikuttaja. Kuva: Sanoma-arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Sara Sieppi on suosittu bloggaaja ja Instagram-vaikuttaja. Kuva: Sanoma-arkisto / Pete Aarre-Ahtio

– En toivo tällaista kohtaloa kenellekään, Sara Sieppi kirjoittaa suhteestaan Roope Salmiseen. 

Sara Sieppi, 27, kertoi syyskuussa blogissaan, että hän ja Roope Salminen, 29, ovat eronneet. Tuolloin Sara viittasi muutaman vuoden kestäneeseen suhteeseen seikkailuna ja kertoi olevansa haikealla mielellä. Eron syyksi hän mainitsi sen, etteivät parin arvot kohdanneet.

Roope puolestaan ylisti Saraa eron jälkeen Instagram-tilillään

– Mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän, hän kirjoitti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt Sara on viimein avannut eron taustoja laajemmin blogissaan – ja hänen mielestään Roopen olisi pitänyt ennemminkin pyytää julkisesti anteeksi kuin kehua Saraa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Julkinen nöyryytys

Sara kirjoittaa torstaina ilmestyneessä blogitekstissään, että hänen ja Roopen suhde oli täynnä pettämistä ja valehtelua. Hän kertoo kokeneensa itsensä julkisesti nöyryytetyksi ja loukatuksi.

– Miksi en lähtenyt? Hän sai kaikki teot ja tapahtumat käännettyä aina niin, että syytin niistä itseäni, joka näin jälkeen päin kuulostaa tietysti täysin käsittämättömältä. En pystynyt lähtemään, Sara kuvailee blogissaan. 

Hän kertoo, että lopulta Roope joutui päättämään suhteen, koska Sara ei kyennyt lähtemään. 

– Olin täysin rikottu, enkä kyennyt toimimaan enää niin, miten normaalisti toimisin. Yritin auttaa, mutta tulinkin vain nöyryytetyksi ja loukatuksi. En toivo tällaista kohtaloa kenellekään.

Anteeksipyyntöä vailla

Sara viettää nyt yksin parisuhdelomaa tropiikissa. Hän kertoo blogissaan, että olisi ollut valmis lähtemään yhdessä varatulle matkalle yhdessä Roopen kanssa, ellei olisi kuullut Roopen jo löytäneen uuden naisen työporukastaan. 

Tekstissään Sara kritisoi Roopen hyväntuulisia Instagram-päivityksiä ja kommentteja. Hän väittää, että Roope yritti Instagramissa ylläpitää mielikuvaa hyvistä väleistä. 

–  Todellisuudessa hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen hänen kanssaan joutunut lehtiotsikoissa kokemaan hänen känni- ja naisseikkailujen myötä.

Sara kannustaa muita samantapaisessa tilanteessa olevia lähtemään huonosta suhteesta.

Vierailija

Sara on itse julkisesti kertonut olleensa suhteessa varattuun mieheen, eli ei ehkä paras mahdollinen ratkaisu uhritua ja avautua julkisuudessa näistä pettämiskuvioista.

Vierailija

Sara on kyllä mielestäni aina käyttäytynyt fiksusti ja kohteliaasti mediassa ja muualla. Roopestahan ne kauheat lööpit olivat, jossa naisseikkailuja ym puitiin.

Itsekin tekisin tuollaista työtä jos elämäni olisi tarpeeksi kiinnostavaa ihmisille. Niin kiinnostavaa, että iltalehdetkin kirjoittelevat. Sara tuskin itse itseään väkisin änkeää juorulehdille, niistähän on vaan haittaa. Saralla on selkeästi silmää tyylille ja sisustusjutuille ja varmasti haluaa tulla muistetuksi niistä asioista, ei iltalehdistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla