Muuton myötä alkoi aivan uusi prosessi ja välillä tuntui siltä, etten olisi koko eroprosessia missään vaiheessa käynytkään kunnolla läpi, vaikka kuukaudet ennen sitä olivatkin yhtä helvettiä, Sara Sieppi kirjoittaa blogissaan. Kuva: Sanoma-arkist.
Muuton myötä alkoi aivan uusi prosessi ja välillä tuntui siltä, etten olisi koko eroprosessia missään vaiheessa käynytkään kunnolla läpi, vaikka kuukaudet ennen sitä olivatkin yhtä helvettiä, Sara Sieppi kirjoittaa blogissaan. Kuva: Sanoma-arkist.

”Ajatus lähikauppaan menemisestäkin ahdisti”, kertoo Sara Sieppi raskaasta erosyksystään uudenvuoden blogipostauksessaan.

Somevaikuttaja ja juontaja Sara Sieppi lomailee tällä hetkellä ”parisuhdematkalla”, kuten hän reissuaan kuvailee ja josta hän on postannut someen useita kuvia. Uudenvuodenpäivänä Sara julkaisi Instagramissa kuvan ja kirjoitti kuvatekstiksi ”aamiainen viidakossa”.

Blogissaan hän kirjoittaa, että hän oli varannut tämän matkan ex-poikaystävänsä kanssa useita kuukausia sitten. Hän oli jo ehtinyt miettiä, että jättäisi reissun tekemättä.

– Mutta olin nähnyt paljon vaivaa tämän eteen ja olisi ollut sääli jättää kaikki väliin, Sara Sieppi myöntää blogissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uudenvuodenaattona julkaisemassaan postauksessa Sara avautuu enimmäkseen eronsa jälkeisestä vaikeasta ajasta. Hän ja Roope Salminen erosivat syyskuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Havahduin lokakuussa siihen, että en yksinkertaisesti päässyt enää sängystä ylös. Peruin sovittuja tapaamisia sen verran, mitä pystyin ja vetosin kovaan kiireeseen. Kiire minulla olikin, mutta mikään ei kiinnostanut. Halusin olla vaan yksin ja viettää päivät kotona. Ajatus lähikauppaan menemisestäkin ahdisti minua. Huonoimpina päivinä en avannut edes verhoja, Sara kirjoittaa.

”Ajatus lähikauppaan menemisestäkin ahdisti minua. Huonoimpina päivinä en avannut edes verhoja.”

Sara mainitsee, että vuosi 2018 ei ollut ihan sellainen, mitä hän siitä suunnitteli. Siitä tuli ”äärettömän raskas ja opettavainen”. 

Hän oli päättänyt olla vahva tyyppi, joka antaa pahan olonsa näkyä vain kotona. Julkisesti hän hymyili, ”vaikka sattui”.

– Jaksoin sitä hetken, kunnes päästin tunteet valloilleen ihan kunnolla. Saatoin purskahtaa itkuun jopa ruokaostoksilla tai ravintolaillallisilla, koska en pystynyt enää salaamaan huonoa oloa. Ymmärsin, että mitä enemmän toitotin itselleni, että kaikki on hyvin, niin kaikki meni vain huonommaksi.

Sara muutti ja toivoi, että nyt hänellä alkaisi uusi elämä.

– Muuton myötä itselläni alkoi kuitenkin aivan uusi prosessi ja välillä tuntui siltä, etten olisi koko eroprosessia missään vaiheessa käynytkään kunnolla läpi, vaikka kuukaudet ennen sitä olivatkin yhtä helvettiä.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aamiainen viidakossa🌴

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Sara kirjoittaa olevansa onnellinen tällä hetkellä siitä, että vuosi vaihtuu vihdoin ja hän pääsee jättämään tuskan taaksensa.

– Yritän etsiä takaisin luottamusta uusia ihmisiä kohtaan sekä löytää takaisin sen Saran, joka olin vuosia sitten. Se huoleton, onnellinen, iloinen ja ennen kaikkea omasta elämästä täysillä nauttiva tyyppi.

Vierailija

Ja toimitus teki tästä jutun, vaikka Sara nimenomaan blogissa sanoo että tämä teksti on tarkoitettu vain blogiin (”Ps. Toivottavasti tekstini jää vaan blogiin, koska tänne se oli ainoastaan tarkoitettu).

Sisältö jatkuu mainoksen alla