Kielinaisena maailmanmaineeseen noussut Sara Forsberg on nyt sinkku ensimmäistä kertaa aikuisiällä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kielinaisena maailmanmaineeseen noussut Sara Forsberg on nyt sinkku ensimmäistä kertaa aikuisiällä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Sara Forsbergin muuttopäätökseen vaikutti myös parisuhteen päättyminen.

Laulaja Sara Forsberg palasi viime keväänä Los Angelesista Suomeen. Hän kertoi avoimesti, että ei voinut enää kaupungin showbisnes-kulttuurissa hyvin.

– Asun ensimmäistä kertaa Helsingissä. Suomessa on hyvä olla mielenterveyden takia. Losissa piti olla koko ajan myymässä itseään. Täällä on chilli meininki.

Los Angelesista poismuuttoon liittyi myös parisuhde, joka päättyi viime keväänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olin miettinyt muuttoa pidempään, ja sitten taloyhtiön oveen tuli lappu, että talosta tehdään hotelli. Kun parisuhteessa oli mennyt pidempään heikommin, päätös oli helppo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sara haluaa nyt keskittyä itseensä ja uraansa.

– En etsi parisuhdetta. Olen ensimmäistä kertaa aikuisiällä sinkku, ja se tuntuu hyvältä. Joskus on kiva käydä ihmisten ilmoilla, mutta muuten elän aika erakkomeiningillä.

”Joskus on kiva käydä ihmisten ilmoilla, mutta muuten elän erakkomeiningillä. ”

 

Tinderiäkin Sara on eron jälkeen kokeillut.

– Itse asiassa exäni oli aikoinaan ensimmäinen Tinder-deittini. Nyt olen pitänyt Tinderiä päällä ulkomailla käydessäni. Suomessa piirit ovat niin pienet, enkä halua tapailla ketään, jolla on minusta ennakkokäsityksiä.

Sara ei tiedä, kauanko hän asuu Suomessa. Työt ovat yhä myös ulkomailla. Suurimmaksi saavutukseksi hän laskee oman kielen kehittelyn Star Wars -elokuvaan. Tällä hetkellä hän puuhaa tv-projektia, omaa tubekanavaa ja tekee korealaistyylisiä pop-biisejä.

– Vaikka muuten tykkään olla taustalla, niin työn puolesta ei haittaa jos olen esillä. Ja Suomessa on hyvä ladata akkuja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla