Kuvat
Jonna Öhrnberg
Sara Chafak on yksi MTV3 -kanavalla nähtävän Fort Boyard Suomi -ohjelman kilpailijoista.
Sara Chafak on yksi MTV3 -kanavalla nähtävän Fort Boyard Suomi -ohjelman kilpailijoista.

Sara Chafak muutti keväällä omaan yksiöön. – Kotona minulla on nyt melkein aina Facetime auki äidin, siskon tai serkun kanssa, Sara kertoo.

Sara Chafakin, 28, elämässä alkoi tänä keväänä uusi vaihe, kun hän muutti omaan kotiin. Sara on kerran aikaisemmin asunut yksin, kun hän opiskeli Tallinnassa.

Vuonna 2012 Sara kruunattiin Miss Suomeksi ja tuolloin hän muutti takaisin äitinsä luo. Aika kului nopeasti ja nainen ehti asua äidin kanssa seitsemän vuotta. Tänä keväänä Sara muutti omaan 50-neliöiseen yksiöön Helsingin keskustaan.

– Matkustelen todella paljon, joten olen ollut vähän kotona ja siellä ahdistaa olla yksin. Olen perhekeskeinen ihminen. Kotona minulla on nyt melkein aina Facetime auki äidin, siskon tai serkun kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Läsnäoloa vanhempien kanssa

Sara arvelee, että muutto omaan kotiin on tuonut äidille omaa tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Äiti olisi pitänyt minut vielä mielellään kotona, mutta aikatauluni ovat sekavat. Saatan tulla reissusta kolmelta yöllä. Nyt äiti saa omaa rauhaa, vaikka näemmekin yhä paljon, kun olen Suomessa.

– Läsnäolo vanhempien kanssa on tärkeää, sillä he vanhenevat. Se tuntuu kauhealta! Äiti täytti juuri kuusikymmentä. Pidämme huolta toisistamme puolin ja toisin.

Äiti on kuvaillut tytärtään levottomaksi sieluksi, minkä Sara myös itse allekirjoittaa.

– Kyllä normielämästäkin voi löytää kivoja juttuja mitä odottaa, kuten mökkireissut tai seuraavan päivän ruokien suunnittelu. Kuitenkin minulla on nyt koko ajan olo, että haluat tietää, mitä muuta maailmalla on annettavana?

– Välillä toivon, että saisin kymmenen vuotta lisäaikaa, eikä perheenperustamista tarvitsisi miettiä vielä. Toivon, että tulee se aika, jolloin voin katsoa tuntikausia rennosti televisiota. Nyt olen viiden minuutin jälkeen, että ”mitäs nyt?”, Sara kertoi tänään Fort Boyard Suomi -kilpailijoiden julkistustilaisuudessa. 

Treffipyyntöjä somessa

Sara on yksi MTV3 -kanavalla nähtävän ohjelman 18 julkkiskilpailijasta. Kuvaukset alkavat ensi viikolla Ranskassa. Viime viikolla Lontoosta palannut Sara ei ehdi kuin purkaa ja pakata laukun uudestaan.

Ulkomailla Sara työskentelee osittain sosiaalisen median parissa. Parisuhdeasioista vaikeneva nainen kertoo, että saa myös somen kautta paljon treffipyyntöjä.

– Aika rankalla kädellä poistan hävyttömimpiä kommentteja ja ehdotuksia. En halua antaa häiriköille huomiota, se vain ruokkii ilmiötä entisestään, Sara totesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla