Sanna Stellanilla on neljä alle teini-ikäistä lasta ja hänen puolisollaan Timo Suomella neljä aikuista lasta.

Näyttelijä Sanna Stellan, 45, sai huhtikuussa ensimmäisen yhteisen lapsen aviomiehensä Timo Suomen kanssa. Vauvan myötä Sanna on nyt neljän lapsen äiti.

– Sanon, että ei se helppoa ole ja opettelen tätä vielä, näyttelijä naurahti Fingerpori-elokuvan aamuisessa lehdistötilaisuudessa. 

– Nyt vauva on alkanut syömään muutakin kuin tissimaitoani. Kun olen saanut kolmelle ruuat pöytään, havahdun siihen, että ai niin tällehän täytyy keittää porkkanat ja perunat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteensä Sannan ja Timon uusperheeseen kuuluu kahdeksan lasta. Sannalla on kolme lasta edellisestä liitosta Micke Nyströmin kanssa. Vanhin Sannan lapsista on 10-vuotias, Timon lapset ovat jo aikuisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olemme koko perhe koolla lähinnä juhlapyhinä. Timon lapsista osa asuu ulkomailla, ja on ihanaa, kun pääsemme kaikki saman pöydän ääreen. Tykkään tästä elämänvaiheesta, että saan olla lasten kanssa kotona, mutta pääsen välillä tekemään näytöksiä ja kuvauksia, Sanna totesi.

Venyttelyä ja jazzia

Sanna on ollut mukana lukuisissa tv-sarjoissa, muun muassa Sykkeessä ja Siskonpedissä. Kesällä hän matkusti vauvan kanssa Keihäsmatkat-sarjan kuvauksiin Turkkiin.

– Mukana olivat vauva ja esikoinen. Esikoinen näytteli, ja häneltä voi saada myös käytännön tilanteissa lastenhoitoapua, jos vaikka lentokentällä pitää päästä vessaan.

Sanna tekee kotona lisäksi kirjoitustöitä, mutta yhdestä asiasta hän ei tingi.

– En avaa enää läppäriä lasten mentyä nukkumaan! Olemme päättäneet mieheni kanssa, että työt täytyy tehdä päivällä. Ihmiset ovat nykyään koko ajan töissä. Muistutamme siitä mieheni kanssa toisiamme, jos toinen alkaa lipsua. Tietenkin olemme tuore pari, ja olemme voineet ja halunneet tehdä tällaisen tietoisen valinnan. Iltaisin sen sijaan venyttelemme ja kuuntelemme jazzia, Sanna kertoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla