Samu Haber
Samu Haber

Sunrise Avenuen keulahahmo Samu Haber myöntää, että rakkaus vaikutti bändin lopettamispäätökseen. Mutta ei romanttinen rakkaus.

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber, 43, on päässyt aina otsikoihin, kun listataan Suomen kovatuloisimpia artisteja. Raha ei kuitenkaan ole ollut Samun elämässä itsestäänselvyys.

– Olen yksinhuoltajaäidin perheestä, eikä minulla ollut koskaan esimerkiksi omia uusia luistimia.  Meillä ei ollut mitään, mutta hyvinhän meillä silti meni. Köyhyys ja huonous eivät ole synonyymejä.

Samu sanoo, että huonosti on saattanut mennä ennemminkin silloin, kun rahaa on ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Joskus on ollut hyvin yksinäinen olo Hiltonin sviitissä, vaikka ruokalistalta on voinut tilata mitä tahansa. Tässä maailmassa on aika paljon onnellisia köyhiä ja aika helvetin monta helvetin onnetonta miljonääriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun Sunrise Avenue ilmoitti lopettavansa, monen mielessä oli kysymys: onko rakkaudella jokin yhteys tähän? Kyllä on, sanoo Samu.

– Luopuminen on valtava päätös, jota pohdin ja maistelin monesta suunnasta. Välillä mietin, että mitä helvettiä, tätä kohtihan olen mennyt lapsesta asti. Pitää kuitenkin rakastaa itseään ja elämää tarpeeksi, jotta uskaltaa myös luopua. Romanttisen rakkauden kanssa päätöksellä ei ole mitään tekemistä.

Samu kihlautui elokuussa 2018 tanssija Etel Röhrin, 27, kanssa.

Samulla itsellään ei vielä ole jälkikasvua, mutta hänen elämässään lapsia on paljon.

– Rakastan aivan älyttömästi hengata lasten kanssa. Katsoimme juuri poikaporukan kanssa lätkämatsia, ja osalla oli muksuja mukana. On sairaan siistiä vetää popcorneja ja soittaa pianoa 2- ja 4-vuotiaiden poikien kanssa. Parasta oli, kun pojat halusivat tulla syliini katsomaan matsia.

– Siskoni on yksinhuoltajaäiti, ja aina kun hän kysyy, voinko olla tyttöjen kanssa, perun saman tien kalenteristani kaiken, Samu kertoo Me Naisten Lukijan puolesta kyselen -haastattelusta.

Millainen on Samun unelmien nainen? Uskooko Samu Jumalaan? Entä kähertääkö hän hiuksiaan? Lue koko Lukijan puolesta kyselen -haastattelu Me Naisten tuoreesta numerosta 2/2020. Digilehden voit lukea tästä.

Vierailija

"Raha ei tuo onnea"

Tuota lausetta käyttää vain ihmiset joilla on rahaa.. Raha tuo onnen, esim ei niin varakkaat lapsiperheet olisi paljon onnellisimpia jos heillä olisin enemmän rahaa.
Tuo lause on kaikista pahin lause sanoa..

Vierailija

Jos Samu on ansainnut rahansa itse vuosien aikana, hän myös pitäköön ne. Miksi ne pitäisi jakaa? Hyväntekeväisyys on asia erikseen, arvostaisin Hurstin avustustoimintaa ja Hope-jörjestöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla