Kuvat
Jouni Harala
Varpu ja Sami HIntsanen ovat olleet toistensa tukena läpi vaikeiden vaiheiden.
Varpu ja Sami HIntsanen ovat olleet toistensa tukena läpi vaikeiden vaiheiden.

Yksi Varpu ja Sami Hintsasen suhteen alkuaikojen vaikeista asioista oli Samin alkoholinkäyttö. – Olin menossa kovaa vauhtia isäni tietä. Hän kuoli viinaan viisikymppisenä, Sami muistelee elämäänsä ennen Varpun kohtaamista.

Mielenvalmentaja Varpu Hintsasen ja muusikko-näyttelijä Sami Hintsasen kodin eteisessä vastaantulijoita tervehtii rivi kauniita perhekuvia, joissa parin lisäksi poseeraavat uusperheen lapset: Samin Patrik, 17, ja Amanda, 9, sekä Varpun Senni, 15, ja vuosi sitten menehtynyt Senja, joka olisi täyttänyt tammikuussa yhdeksän.

Viiden vuoden suhteeseen on mahtunut paljon; ensin Samin menneisyyden läpikäynti ja uusperheen rakentaminen, Senjan sairastuminen syöpään, jota seurasi pitkä hoito- ja saattohoitojakso kotona sekä viime kesäkuussa Senjan menehtyminen sairauteen.

Ennen suhteen alkua Varpun, kahden tyttären yksinhuoltajan, elämä pyöri kuntosalin, psykiatrisen sairaanhoitajan päivätöiden ja kodin välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Alkoholia Varpu ei käytännössä juo ollenkaan, sillä hän ei pidä humaltumisen tunteesta. Sami taas oli tehnyt vuosia unelmatöitään televisiossa ja teattereissa, mutta samalla hän viihtyi yhä enemmän ravintoloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liiallinen juominen oli laittanut sekaisin Samin talouden ja monet ihmissuhteet.

– Olin menossa kovaa vauhtia isäni tietä. Hän kuoli viinaan viisikymppisenä. Olin jo tarkastellut juomistani ja ymmärsin, että alkoholinkäytölläni ei ollut enää aikoihin ollut mitään tekemistä hauskanpidon kanssa. Ensimmäinen vartti illasta oli hauskaa, mutta loppu yhtä helvettiä.

Sami laskeskelee, että tienasi huippuvuosina yli 200 000 euroa vuodessa, mutta jäljellä oli enää vain velkaa.

– Raksaäijien kielellä sanotaan usein, että on ryypännyt omakotitalon verran. Minä olen ryypännyt ainakin kaksi omakotitaloa, yhden firman ja useita ihmissuhteita.

Miten pari on selvinnyt kaikista vastoinkäymistä? Mikä sai Samin lopulta lopettamaan juomisen? Lue Me Naisten tuoreesta numerosta 31/2020. Tuoreen digilehden pääset lukemaan täältä.

suhteellista

Aika monet ovat hävittäneet parin omakotitalon verran rahaa lomamatkoihin ja muuhun turhuuteen, mutta sitä omaisuudentuhlausta ei paheksuta samalla tavalla kuin hauskanpitoa etanolin kera...

Sisältö jatkuu mainoksen alla