Sami Hedberg tykkää järjestää romanttista kivaa puolisolleen Saija Tuupaselle, mutta parasta parin arjessa ovat silti yhteiset aamut ja illat.

Vuoden verran seurustelleet stand up -koomikko Sami Hedberg ja laulaja Saija Tuupanen palasivat vähän aikaa sitten unelmalomalta Malediiveilta.

Pari ehti lomailla yhdessä peräti kaksi kuukautta, josta osan aikaa he olivat myös Suomessa.

– Vähän jännitti, että miten käy, kun olemme yhtäkkiä yhdessä 24/7 niin pitkään, mutta hyvä fiilis vain jatkuu. Opimme toisistamme uusia puolia, ja arvostan häntä nyt vielä enemmän ihmisenä, Saija sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Sami nautti yhteisestä lomasta hektisen vuoden jälkeen. Hän palaa stand up -keikoille vasta maaliskuun puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Akut on nyt ladattu ja uskon, että vuodesta tulee hieno, mies totesi, kun pari saapui yhdessä Se mieletön remppa -elokuvan ensi-iltaan.

Sami nähdään elokuvan miespääosassa. Samalla juhlittiin elokuvayhtiö Solarin 25-vuotissyntymäpäiviä.

Arkea ja romantiikkaa

Pari asuu yhdessä, ja he uskovat tuntevansa toisen jo hyvin.

Saija arvostaa Samin romanttisia eleitä.

– Hän on ihan paras mies niissä. Nyt hän järjesti Malediivien rannalla yksityisillallisen. Olin tosi otettu. 

– Sami ottaa ihanasti muutenkin huomioon. Kaikista parasta ovat kuitenkin arkiset pienet jutut. Se kun herätään yhdessä ja mennään nukkumaan samaan aikaan. Sellaista olen toivonut koko elämäni, Saija kertoi.

Sami arvelee, että hän on oppinut toisen huomioimista lapsuudenperheessään.

– Se on tullut minulle varmaan vanhemmilta. Meillä sellainen välittäminen ja huomioiminen näkyi joka päivä arjessa. Vanhemmat näyttivät toisilleen teoilla, että arvostavat.

Sami arvelee, ettei huomioiminen ole tullut häneltä aina luonnostaan.

– Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tajuaa, millä on merkitystä tässä maailmassa. Rakastuminen ja se, että saa jakaa elämänsä jonkun kanssa, on tärkeintä. Tykkään suunnitella yllätyksiä ja pistän niihin vielä vähän siirappia peliin, mies sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla