Helmi-Leena Nummela on kotoisin Joutsenosta. ”Eteläkarjalaisuus on valtavat voimavara.” Kuva:<span class="photographer"> Jonna Öhrnberg</span>
Helmi-Leena Nummela on kotoisin Joutsenosta. ”Eteläkarjalaisuus on valtavat voimavara.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä aikoo ottaa kaiken tulevasta Putous-kaudesta irti ja tyhjentää sielunsa synkät komerot.

Helmi-Leena Nummela, 32, tähdittää MTV3:lla maaliskuussa alkavaa Putousta jo toista kertaa. Hän kertoo, että aikoo tälläkin kertaa antaa kaikkensa ohjelmalle.

– Aion tyhjentää sieluni synkät komerot ja tehdä kaiken sen, mitä olen aina halunnut tehdä.

Hän kertoi olevansa nyt toisella kertaa rennompi ohjelmanteon suhteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minulla on hykerryttävä olo. Aion ottaa ilon irti enkä stressata asioista, joihin en voi vaikuttaa. Jäin vähän koukkuun viime kauden adrenaliiniin, hän kuvaili.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime Putous-kausi päättyi joulukuun alussa.  Sen jälkeen Helmi-Leena kertoo lomailleensa Kuubassa ja latailleensa akkuja. Hän esiintyy myös Kansallisteatterin lavalla Prinsessa Pikkiriikki -näytelmän nimiroolissa.

Läheisiä ystäviä

Putouksen juontajaan Roope Salmiseen yhdistetty Helmi-Leena ei halunnut lehdistötilaisuudessa kommentoida väitettyä yhteistä lemmenlomaa saati muita romanssihuhuja. 

– En nyt ala niitä tässä avaamaan. Elämä on niin moninaista – joka hetki voivat asiat olla kaikella lailla. Sen voin sanoa, että olemme Roopen kanssa hyviä ystäviä ja koko työporukka todella läheisiä. Meillä on perheen kaltainen tiivis yhteisö.

Hän arvelee, että voi heittäytyä työntekoon täysin palkein, koska rakastaa työtään, eikä ole perheellinen.

– Sinkkuna tässä mennään. Olen sosiaalisesti kovin vilkas ja nautin ystävistä ja urbaanista elämästä, hän muotoili Putouksen uuden kauden näyttelijöiden julkistustilaisuudessa.

Vierailija

Hienoa kun on miehiä julkisuudessa joiden avulla monet naiset tuntemattomuudesta voivat nousta parrasvaloihin ja julkisuuteen.

Tässä tyrkky  tarjolla Suomen markkinoille. Roope taas heiluu jokapaikassa ja menee kaikkeen mukaan, saanut sellasen kasvatuksen tai onko saanut kasvatusta ollenkaan kun on rikkinäisestä perheestä. Perimäthän on hyvät esilläoloon ja puhumiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla