Roope Salminen on suosittu muusikko, näyttelijä ja juontaja. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Roope Salminen on suosittu muusikko, näyttelijä ja juontaja. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Sara Sieppi kertoi hänen ja Roope Salmisen erosta tänään blogissaan. Nyt tuntojaan avaa Roope.

Sara Sieppi kertoi tänään hänen ja Roope Salmisen suhteen päättyneen eroon. Sara ja Roope olivat asuneet yhdessä keväästä 2016.

Sara kertoi blogissaan olevansa erosta haikeana. Eron syitä hän avasi lyhyesti.

– Tällaisen elämänmuutoksen myötä olo on tietysti haikea ja surullinen, mutta muuta mahdollisuutta ei enää ollut. Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Erouutisen tultua julki Roope oli ensin hiljaa. Nyt hän on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jonka kuvatekstissä kommentoi tapahtunutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. Oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni, Roope kiittelee Saraa tekstissään.

Hän vakuuttaa huolestuneille, että kaikki on hyvin, eikä päätöstä ole tehty eilen tai tänään.

– Toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle, hän kirjoittaa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

mietin et laitanks tähän jonku yhteiskuvan vai minkä mut en osannu jotenki päättää ja päädyin sit kuitenki tämmöseen mis chillaan jonkunnäkösessä heinikossa. sillon ku avaa hyviä hetkiään julkisuuteen niin ei voi välttyy siltä että huonotkin hetket sinne aukeaa kun niitä tulee. mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle. kaikille kamuille jotka on tänään kyselly jaksamisia tiedoksi että kaikki on hyvin ja tää ei oo päätös joka on syntyny tänään tai eilen. en tuu tän enempää kommentoimaan asiaa missään. valoa ja voimaa kaikille.

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Moni muukin julkisuuden henkilö on kuluneena vuonna julkaissut eropäivityksiä, joissa entistä puolisoa on kiitelty vuolain sanoin. 

Onni odottaa

En ymmärrä mistä arvoista Sieppi kirjoittaa? Ei tarvitsekaan - asia on heidän välisensä. Perhetaustatkin taitavat olla erilaiset. Veitola ja haastattelua on naurettavaa sotkea tähän eroon. Ei haastattelun tarkoitus ole olla mainospätkä! Molemmat söpöliinit löytävät varmaan sopivammat elämäntoverit.

Vierailija

Sara teki oikean ratkaisun, ei kannata jäädä suhteeseen jossa on ristiriitaa elämänarvoista. Kaikkea hyvää elämääsi jatkossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla