Me Naiset
|
ME NAISET
Robin Packalen. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Hartikainen
Robin Packalen. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Hartikainen

Nina Packalen on pysynyt tarkoituksella poissa julkisuudessa, mutta nyt hän kertoo ensimmäistä kertaa, millaista on olla nuoren poptähden äiti.

Robin Packalenin äiti Nina Packalen kertoo ensimmäistä kertaa Ylen artikkelissa itsestään ja siitä, millaista on ollut seurata Robinin uraa.

19-vuotiaan ja juuri varusmiespalveluksen aloittaneen Robinin äiti kertoo jutussa, miltä yllättävä suosio tuntui, kun Robinin ensimmäinen kappale Frontside Ollie nousi nopeasti suureen suosioon.

– Se oli shokki. Olemme kuitenkin hyvin tavallinen perhe. Kysyin itseltäni, kenen elämää elän. Jouduin miettimään paljon asioita uudesta näkökulmasta. Sanotaan, että tuli kylmä pyyhe silmille. Sitä piti sitten alkaa vähän lämmitellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aina artistin vanhempana ei ole ollut helppoa, mutta Robinin tukena ja taustajoukoissa oleminen on ollut Packalenille tärkeää. 

– Aika yksin me ollaan vanhempina oltu tässä kelkassa. Ei ole paljon ollut keneltä kysyä neuvoa. On pitänyt luottaa omaan intuitioon, että asiat menevät niin kuin niiden pitää mennä, Packalen sanoo Ylelle.

”Haluan antaa panokseni artistien tukemiseen ja auttamiseen heidän urallaan.”

Nyt Packalen myös aikoo hyödyntää musiikkibisneksestä oppimiaan asioita tekemällä managerin töitä. Packalen tutustui TikTakin Petraan Robinin ollessa Vain elämää -ohjelmassa ja teki tämän kanssa managerointisopimuksen viime vuoden lopussa.

– Jos Robinin tarinaa ei olisi tässä taustalla, niin en tiedä olisinko tässä hommassa. Olen nähnyt tosi ison skaalan siitä, mitä tämä on ja haluan antaa panokseni artistien tukemiseen ja auttamiseen heidän urallaan, Packalen sanoo Ylelle.

Molemmat Robinin vanhemmat ovat aikaisemmin pysyneet tarkoituksellakin poissa julkisuudesta. Viime vuonna Robin kuitenkin kertoi Vain elämää -ohjelmassa, että hänen isällään on ollut aivokasvain.

”Kun tuli leikkauksen hetki, niin mä kysyin, että käykö iskälle samalla tavalla Michael Jacksonille.”

– En oo tästä koskaan aikaisemmin puhunut. Mun iskällä oli vakava aivokasvain. Se oli heti sen jälkeen, kun Michael Jackson kuoli (vuonna 2009). Sitten kun tuli leikkauksen hetki, niin mä kysyin, että käykö iskälle samalla tavalla Michael Jacksonille kävi, Robin kertoi ohjelmassa.

– Se oli semmoinen hetki itselleni, kun pelkäsi, että onko kaikki se, mitä iskän kanssa on vuosien varrella tehnyt, nyt mennyttä. Se oli raffi päivä meille. Kasvain oli jossain valtimoiden välissä ja aika isokokoinen. Olisi voinut olla niin, että lääkäri soittaa, ettei isä palaakaan takas kotiin.

Mitäh?

Mitä luultavimmin äidillä on ollut muukin ansio poikansa menestyksessä kuin vain synnytys ja kasvatus. Miksi hän ei saisi puhua? Jos hän kovasti olisi hamunnut julkisuutta, olisi ehtinyt monesti esille… Entä millä perusteella epäilet Robinin äidin älykkyyttä? .. Tuskin hän nyt “hyödyntää” poikansa julkisuutta, kun on väistämättä ollut sitä itse tukemassa ja rakentamassa, eli itsekin ansiollinen. Vaatimattomuutta on ollut pysytellä sivussa miehen nuoruuden ajan, ja se on osoittanut viisautta. Ja vielä..  mikä häpeä on siinä että hän etsii töitä? Tai - kuten lehdessä sanotaan - on saanut töitä! Onko siinäkin jotain pielessä?

Ei hyvä

Ikävää kun Robinin äiti tuli julkisuuteen. Oop-tähden imago kärsii kun äiti alkaa sössöttää Ribinista kuin pikkupojasta. Äiti ei vaikuta kovin fiksulta ja ilmeisesti yrittää nyt hyödy tää poikansa julkisuutta ja samalla etsiä itselleen duunia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla