Renny Harlin toivoo Luukas-pojalleen suomalaista tyttöystävää, mutta kiistää omat romanssihuhunsa. – Käsi sydämellä voin vannoa...

Elokuvaohjaaja Renny Harlinilla on takanaan erilainen kevät, kun hän jäi rajojen sulkeutumisen jälkeen pidemmäksi aikaa Suomeen. Erilainen on myös kesä, sillä hänen poikansa Luukas Harlin, 22, saapui Los Angelesista isänsä kanssa kuvaamaan Luokkakokous 3 -elokuvaa.

Kansainvälisiä elokuvia maailmalla vuosikymmeniä ohjanneesta Rennystä on mahtavaa jakaa kesä ja leffan kuvaukset poikansa kanssa.

– Tämä on uniikki mahdollisuus meille. Yritämme viikonloppuisin veneillä, kalastaa, uida ja saunoa, pitää hauskaa. Tämä on myös tärkeä kesä, joka määrittää tulevaisuuttamme isänä ja poikana alalla, Renny kertoi elokuvan toisena kuvauspäivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Luukas opiskelee Denverin yliopistossa kemiaa. Renny kertoi aikaisemmin Me Naisille, että poika sai stipendin yliopistoon amerikkalaisesta jalkapallosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tämä on minulle ensimmäinen kerta, kun työskentelen isäni kanssa. Olen ollut Yhdysvalloissa mukana kuvauksissa, mutta nyt teen oikeasti töitä assistenttina. Isä on paras työssään ja laitan itsekin sydämeni tähän, Luukas kertoi. 

Suomalaisten naisten kanssa ”kippis ja kiitos” ei riitä

Renny on asunut viime vuodet Kiinassa. Välillä hän on lentänyt Los Angelesiin tapaamaan Luukasta, joka on hänen ainoa lapsensa. Kaksikko puhuu paljon puhelimessa ja lähettää sähköposteja.

Suomessa Luukas on ollut viimeksi viisi vuotta sitten. Tarkoituksena on viettää Helsingissä tuotannon loppuun, elokuun puoleen väliin.

Rennyllä on poikansa suhteen yksi toive.

– Haluaisin, että hän löytäisi ihanan suomalaisen tyttöystävän!

Luukas naurahti ja myöntää, että on tapaillut kesällä muutamia ihmisiä. 

– Isä on hieman kertonut suomalaisista naisista ja miten heille puhutaan. Kippis ja kiitos ei ihan riitä, englantia ainoastaan puhuva Luukas hymyili.

Renny puolestaan on yhdistetty Nanna Karalahden siskoon Karoliina Roosiin, mutta ohjaaja kiistää romanssin.

– Käsi sydämellä voin sanoa, että mitään sellaista ei ole!

Sisältö jatkuu mainoksen alla