Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen kehuu puolisoaan siitä, että tämä on ottanut koppia arjesta, kun hän on viilettänyt maailmalla.

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen on tottunut reissaamaan työssään pitkin maailmaa. Aviomies Tuomo Hulkkonen on ottanut aina koppia arjesta, mistä Raili on kiitollinen. 

– Minä olen saanut toteuttaa itsekkäästi itseäni, Raili toteaa.

– Miehellä on varmaan ollut kestämistä, kun minä vain huitelen. Olen aina viilettänyt työni perässä. Hänelle on ok, että matkustan myös ystävätärteni kanssa vaikka Barcelonaan. Jotkut puolisothan ovat mustasukkaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteisillä lomilla Raili tekeekin sitten mieluusti asioita, joita aviomies haluaa, koska on ollut vuosien varrella niin paljon kotoa pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt korona-aikaan kohta 48 vuotta naimisissa ollut pariskunta on ollut yhdessä enemmän kuin aikoihin. Raili sanoo olleensa ”kaikkien poissaolojensa edestä kotiäiti”.

Mies ottaa vastuuta kotitöistä ja Raili hoitaa ruuanlaitot ja ostokset.

– Annamme toisillemme tilaa. En ymmärrä sitä, että pariskunnat käyvät kaupassakin yhdessä. Jotkut vielä 40 vuoden yhdessäolon jälkeen. Jos minä olen se, joka laittaa ruuan, en ymmärrä, miksi minun pitäisi ottaa mies kauppareissulle mukaan.

– Toivottavasti kukaan ei loukkaannu tästä kommentista!

Mitä Raili Hulkkonen kertoo suhtautumisestaan rahaan? Entä ystävistään? Kun Raililla todettiin rintasyöpä, miten hän suhtautui asiaan? Lue koko Elämäni oivallukset -haastattelu Me Naisista 22/2020. Digilehden voit lukea tästä.

Ikäihminen minäkin

Kateelliset täällä meuhkaa. Ihanaa, että Hulkkoset ovat löytäneet parhaan mahdollisen tavan elää hyvää avioelämää:). Samalla reseptillä meilläkin mennään ja hyvin sujuu ( 46v yhteiseloa aviossa) . Korona aikakin on mennyt sujuvasti !

Elefantti

Hyvä Raili! Olen samaa mieltä siitä, että suhteessa pitää antaa tilaa molemmille toteuttaa itseään. Sallituissa ja järkevissä rajoissa toki. Olen ollut oman mieheni kanssa nyt kahdeksan vuotta, ja toivottavasti tulee monia yhteisiä vuosia lisää. Mekin olemme matkustaneet sekä erillään että yhdessä. Toista ei saa kahlita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla