Vaimonsa Hanna-Riikka Siitosen poismenosta toipuva Janne Virtanen on keskittynyt ennen kaikkea tyttärensä hyvinvointiin. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Vaimonsa Hanna-Riikka Siitosen poismenosta toipuva Janne Virtanen on keskittynyt ennen kaikkea tyttärensä hyvinvointiin. Kuva: Jonna Öhrnberg

Janne Virtanen on viime aikoina keskittynyt Vieno-tyttäreensä ja töihin. Sopeutuminen puoliso Hanna-Riikka Siitosen poismenoon ottaa aikansa.

Janne Virtanen saapui muiden mukana vuoden ensimmäiseen kotimaiseen gaalaan, Kultainen Venla -palkintojenjakoon. Miehen viime vuoteen kuului elämää suurempia muutoksia, kun rakas vaimo Hanna-Riikka Siitonen menehtyi kesällä.

– Ei lähtö tällaisiin kekkereihin aivan mahdottomalle ole tuntenut, mutta olen vielä jäänyt mieluummin kotiin vähän syrjään. Sama liittyy myös muuhun tekemiseen. En tartu vielä aivan tarmoa täynnä uusiin asioihin. Tilanteen normalisoituminen vie varmasti aikaa.

Janne on keskittynyt Vieno-tyttären hyvinvointiin ja töihin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– On tässä ollut paljon sulattelemista. Hanna-Riikan poismeno vaikuttaa kaikkeen tekemiseen, mutta eteenpäin mennään. Onneksi on Vieno vierellä, josta pitää huolta ja katsoa perään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime vuonna päättyi myös Jannen pitkä työprojekti Uusi päivä -ohjelman parissa. Tällä hetkellä hän tekee Sorjonen -sarjan kolmatta tuotantokautta sekä kuunnelmasarjaa Ylelle. Kesällä on tiedossa musiikkinäytelmä Lappajärven kesäteatteriin.

– Olen myös opiskellut työn ohessa käsikirjoittamista. Se on ollut pidempään haaveena, mutta sille ei ole ollut aikaa. Viime tammikuussa, kun tiesin Uuden päivän päättyvän, laitoin hakupaperit sisään. En siinä vaiheessa tiennyt, että elämä menee tähän suuntaan, joten jonglööraamista töiden ja opiskelujen yhdistämisessä on ollut, mutta muuten opinnot tulivat ehdottomasti hyvään saumaan.

Anonyymi

Naurettava kommentti toimittajalta että kuolema vaikuttaa EDELLEEN! Vai että pitäisi jo olla vaikuttamatta kun vaimon poismenosta n. puolivuotta! Voin sanoa kokemuksesta että se on vuosien prosessi ja ei surun ei tarvitse koskaan päättyä, sen kanssa opittava elämään.Silti voi elää.

Surusilmä

Olen samaa mieltä.jokainen työstää, tuntee surua juuri niin kauan, kunnes se aikaa myöden muuttaa muotoaan.sen kestoa, ei voi sitoa aikaan.oman läheisen hiljattain menettänyt

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla