Koirahullulla Mariah Careylla on kahdeksan jackrussellinterrieriä. Yksi niistä pääsi lavalle vuonna 2012 – tahtoi tämä sitä tai ei. Kuva: <span class="photographer">Reuters</span>
Koirahullulla Mariah Careylla on kahdeksan jackrussellinterrieriä. Yksi niistä pääsi lavalle vuonna 2012 – tahtoi tämä sitä tai ei. Kuva: Reuters

Mariah Careyn jackrussellinterrierit pääsevät kokeilemaan aina uusimpia villityksiä.

Mikään ei ole liian hyvää omalle lapselle – tai koiralle. Tämä pätee myös laulaja Mariah Careyhyn, 45. The Mirror -lehden mukaan Mariah käyttää koiriensa hoitoihin 34 000 euroa vuodessa. Popdiivalle summa lienee kuitenkin melko mitätön, sillä hänen omaisuutensa on arvioitu olevan yli 350 miljoonaa euroa.

Perushoitojen, kuten turkin trimmauksen ja anaalirauhasten tyhjennysten lisäksi, Mariah käyttää koiriaan säännöllisesti kokovartalohieronnassa ja manikyyrissä. Lisäksi koirat pääsevät kokeilemaan aina uusimpia villityksiä. Viime aikoina laulaja on käyttänyt lemmikkejään "mustikkahoidossa", jonka väitetään vähentävän ryppyjä. Lehden mukaan Mariah rakastaa erityisesti tuoksua, jonka hoito jättää koiriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osa koirien yli 30 000 euron hoitobudjetista hupenee päivähoitomaksuihin. Hoitopaikaksi kelpaavat vain Chateau Marmutt, Barkingham Palace tai Pour La Pooch, joita pidetään Los Angelesin parhaimpina – ja kalleimpina – koirien päiväkoteina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aviomies Nick Cannon ei ole perheen karvakuonoista yhtä innoissaan kuin vaimonsa, vaikka onkin ostanut Mariahille Cha-Cha-nimisen nartun hääpäivälahjaksi.

Lähteet: The Mirror, MTV.com

Lue myös:

Tässäkö lemmikin lellimisen huippu: koirienrattaat

Yhdistä koirat oikeille julkkisomistajille

Koirillakin on tunteet

Sisältö jatkuu mainoksen alla