Kuvat
Jouni Harala
"Arvostamme toisiamme ihmisinä ja olemme edelleen hyvä tiimi", Piritta Hagman sanoo ex-puolisostaan Niklas Hagmanista.
"Arvostamme toisiamme ihmisinä ja olemme edelleen hyvä tiimi", Piritta Hagman sanoo ex-puolisostaan Niklas Hagmanista.

Piritta Hagman on uuden elämänvaiheen edessä, kun ex-mies Niklas Hagman muutti juuri pois pariskunnan yhteisestä kodista. – Olemme edelleen hyvä tiimi. Arkemme ei juuri eroa siitä, kun asuimme yhdessä.

Piritta Hagman, 39, ja Niklas Hagman, 39, jättivät avioerohakemuksen viime vuoden maaliskuussa. He asuivat yli vuoden avioerohakemuksen jättämisen jälkeen samassa kodissa. Piritta kertoo Me Naisille, että Niklas muutti pois parin yhteisestä asunnosta huhtikuussa.

– Lähtö ei ollut dramaattinen. Ilta sujui normaalisti, ja laitoin lapset nukkumaan. Sanoin lapsille, ettei ole mitään hätää, isi tulee aamulla takaisin, Piritta kertoo.

Piritta jäi asumaan lasten kanssa perheen vanhaan asuntoon, kun Niklas hankki oman asunnon läheltä Pirittaa ja lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Arvostamme toisiamme ihmisinä ja olemme edelleen hyvä tiimi. Arkemme ei juuri eroa siitä, kun asuimme yhdessä. Jos lähden aikaisemmin töihin, Nikke tulee hoitamaan lasten aamutoimet, vie lapset kouluun ja ulkoiluttaa koirat. En voisi kuvitella lapsilleni parempaa isää, Piritta kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Piritta ja Niklas miettivät eropäätöstä useamman vuoden.

– Harkinta-aikana todella harkittiin. Ero oli meille viimeinen ratkaisu, Piritta kertoo.

– Eromme johtuu omasta kasvuprosessistamme, eikä siihen liity kolmansia osapuolia. Jossain vaiheessa aloimme puhua, mitä haluamme parisuhteelta ja toisiltamme, emmekä saaneet toiveitamme mätsäämään. Se oli sydäntäsärkevää.

Pariskunta työsti asioita hetken aikaa myös terapiassa ennen lopullisista avioeropäätöstä.

– Päätöksen tekeminen oli tuskallista ja puhdasta helvettiä. Ero oli murskaava pettymys meille molemmille. Helpotti kuitenkin, kun päätös oli sanottu ääneen. Sen jälkeen fokus oli siinä, miten homma saadaan toimimaan. Olemme yrittäneet hoitaa eron lapset edellä ja toista kunnioittaen.

Miten Pirittan elämä muuttui avioeron jälkeen? Mitä työstettävää Piritta löysi itsestään pariterapiassa? Entä mitä Piritta toivoo tulevaisuudeltaan? Lue Me Naisten tuoreesta numerosta 24/2019. Digilehden voit lukea täältä

Helppo elämä

Olen aina ihmetellyt Piritan kommentteja kuinka oli kade että Niklas sai toteuttaa uraansa,hän ei.Se Niklaksen ura takasi melkoisen mukavat olo.Kun oli ikävä tukiverkkoja ja kotikonnuja,Niklas osti Piritalle ja lapsille talon Porista pelatessaan itse Venäjällä.Mietin niitä lukuisia yh äitejä jotka kuljettavat lapsiansa pyörän selässä hoitoon satoi tai paistoi.Tai jotka joutuvat kääntämään jokaisen kiven saadakseen edes ruokittua lapsensa.Siksi tälläisen rikkaan rouvan narinat lähinnä ärsyttää.Aina joku kriisi päällä vaikkei tarvitse koskaan kamppailla esim toimeentulosta.Olisi kiitollinen siitä mitä on.Ihailen kovasti Sirpa Selännettä joka osaa iloita ja arvostaa mitä on Teemun myötä elämäänsä saanut.

Vierailija

En oikein ymmärrä. Meijän toiveet ei nyt natsannu niin erotaan. Okei. You do that. Ite en erois noin vaan koittaisin kasvaa sen rakastamani ihmisen kanssa yhteen jos jostain syystä erilleen on kasvettu. Siis jos eroon ei kuulu kolmansia osapuolia tai muuta sellasta draamaa. Tommonen pliisu rakastetaan vielä mut ei nyt viittitä elää yhdes on aika rasittavaa puhetta. Onko kenties ollut niin että on väkisinpitänyt saada draamaa aikaseksi kun on alkanu tuntumaan tasapaksulta. Ei mitään pirittaa ja heidän päätöksiä vastaan, enhän kaikkea edes tiedä. Mut näin Mä ite aattelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla