Kodin Kuvalehti
”Meitä yhdistävät roisi huumori ja intohimo työhön”, Pekka Hyysalo ja Aki Linnanahde kertovat. Sekä rakkaus samaan naiseen.
”Meitä yhdistävät roisi huumori ja intohimo työhön”, Pekka Hyysalo ja Aki Linnanahde kertovat. Sekä rakkaus samaan naiseen.

Urheilija Pekka Hyysalo, 29, ja juontaja Aki Linnanahde, 40, ovat nykyään yhtä ja samaa perhettä.

Urheilija Pekka Hyysalo ja radiotoimittaja Aki Linnanahde tapasivat ensimmäisen kerran koripallojoukkue Seagullsin pelissä syksyllä 2014, kun yhteinen tuttu esitteli heidät toisilleen.

– Päädyimme turisemaan kahdestaan kaikki erätauot, Pekka Hyysalo, 29, muistelee Kodin Kuvalehdessä.

– Kohtaamisen jälkeen ajattelin, että siinäpä mukava ja mutkaton häiskä. Ystävyys alkoi nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Rakastuminen tuli yllätyksenä”

Pekka sai vakavan aivovamman lasketteluonnettomuudessa vuonna 2010.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Saan liiankin usein vastata kysymyksiin voinnistani ja toipumisestani. Aki suhtautui minuun alusta asti luontevasti, kuin keneen tahansa. Terveyteeni liittyvistä asioista meillä ei ole liiemmin ollut puhetta.

Akin tyttären Pekka tapasi noin vuosi Akin ensikohtaamisen jälkeen.

– Tai oikeastaan kyse on Akin tytärpuolesta, mutta isäksi ja tyttäreksi he toisiaan kutsuvat. Rakastuminen tuli yllätyksenä, ja sitten se oli menoa.

Juontaja-yrittäjä Aki Linnanahde, 40, arvostaa vävykokelastaan.

– Olihan se aluksi vähän erikoinen tunne, kun kaverista tuli yks kaks perheenjäsen. Ymmärsin kuitenkin nopeasti, että Pekka on myös mitä mainioin vävypoika. Tietenkin kaikkein tärkeintä minulle oli, että tytär on onnellinen.

Mistä Aki on huomannut, että Pekasta on tullut lopullisesti osa hänen perhettään? Lue kaksikon yhteishaastattelu Kodin Kuvalehdestä 20/2019. Voit lukea sen myös digilehdestä tai tähtiartikkelina alla olevasta linkistä.

Vierailija

Mitä se kenellekään kuuluu ketä kukakin pitää isäntään. Teillä ja lapsillanne on ilmeisesti olleet biologiset isät mukana elämässänne, hyvä niin. Aina näin ei kuitenkaan ole ja silloin on hienoa, että löytyy upeita miehiä jotka ovat valmiita ajattelemaan lapsen parasta, tukemaan ja rakastamaan, olipa sitten biologinen lapsi tai ei. Isä on se, jota lapsi pitää isänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla