Linnan juhlien rakkaudellisimmasta meiningistä vastasivat EM-nyrkkeilijä Elina Gustafsson, 26, ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen, 33.

Nyrkkeilyn Euroopan-mestari Elina Gustafsson ja hänen ekokampaajapuolisonsa Emmi Asikainen pitivät huolta siitä, että Linnan lehtereillä pirskahteli lempi.   

Parin hyväntuulinen ja rakastunut meno tarttui lukuisiin valokuviin heti ulko-ovelta lähtien. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Merkitsevä katse kättelyn jälkeen:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sama homma uudestaan:

Elina ja Emmi tapasivat toisensa alun perin Facebook-ryhmässä. Linnassa pari kertoi, että rakkaus on heille tärkein tuki arjessa.

– Rakastamme toisiamme, ja tuemme sillä tavalla toisiamme, Elina Gustafsson kertoi.

– Meille se tarkoittaa arkista välittämistä. Tunnepuolen jakaminen meille se tärkein juttu: käymme asioita tosi paljon läpi joka tasolla. Suosittelen sitä kaikille. Jakakaa asioita ja tukekaa toisianne, Emmi sanoi.

Kaksikon mukaan välittäminen näkyy muun muassa siinä, että he tekevät toisilleen kotona erilaisia palveluksia.

– Elina on romanttinen, järjestää pieniä matkoja ja ihania illallisia. Minä puolestani piilottelen hänen matkalaukkuunsa rakkauskirjeitä ja pieniä lappusia.

Elina Gustafsson voitti tänä vuonna Bulgariassa nyrkkeilyn Euroopan-mestaruuden. Myös niihin kisoihin Emmi oli kirjoittanut puolisolleen pienen kannustavan viestin: luota itseesi.

– Parasta on, että olen sinulle vaan Ellu, että et näe minua nyrkkeilijänä. Saan purkaa asioita, jotka vaivaavat, mutta kokona emme puhu urastani ja urheilusta, Elina kertoi.   

Sisältö jatkuu mainoksen alla