Temosten perheessä ohjaajamies Tuukka on se, joka täyttää murehtimisen lokeron. Vaimo Olga on optimisti ja tsemppari.

Tuukka ja Olga Temosen erilaiset persoonallisuudet näkyvät niin kotielämässä kuin yhteisessä työssäkin.

– Olga ei ole koskaan masentunut, häntä ei häiritse oikeastaan mikään. Minä täytän murehtimisen lokeron meidän perheessä. Olen luonnostani introvertti ja melankolinen, Tuukka sanoo.

– Joka päivä ihmettelen sitä, mitä Olga oikeastaan näkee minussa. Hänen elämänsä olisi tosi paljon helpompaa ja parempaa jonkun muun ihmisen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Ihan aina hänkään ei jaksa ahdistustani kuunnella, Tuukka myöntää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olga tunnistaa itsensä puolisonsa kuvauksesta.

– Olen Tuukan ikuinen tsemppari ja perheen optimisti. Joskus se on kieltämättä raskasta. Yleensä kuitenkin nautin siitä, että saamme tehdä kimpassa töitä ja olla yhdessä kellon ympäri.

Erityisen raskas vaihe Temosten elämässä osui viime joulukuuhun, vuoden pimeimpään aikaan. Silloin Tuukka kirjoitti Facebookiin postauksen, johon tiivistyi ahdistus, jota hän oli potenut edellisen elokuvansa Valmentajan yleisökadosta ja laimeista arvosteluista asti. Riveiltä huokui myös uupumus, joka liittyi seuraavan, pian ensi-iltansa saavan elokuvan Aika jonka sain rahoituksen keräämiseen.

Somessa jaetut raskaat tunteet tulivat suoraan Tuukan sydämestä.

– Elämäni on ollut monin tavoin vaikeaa ja työlästä suunnilleen viimeiset viisi vuotta. Olen ajautunut julkisiin kiistelyihin ja ikäviin tilanteisiin, jotka eivät olisi olleet ollenkaan välttämättömiä, ohjaaja sanoo.

– Tuukan mielestä meillä on ollut paskin vuosi ikinä. Minä en koe niin, minusta meillä menee paremmin kuin koskaan. Olen elpyjäluonne, aina menossa uutta kohti, Olga sanoo.

Mitä Olga ajattelee siitä, että Tuukka Temonen antoi hänelle pääosan Aika jonka sain -elokuvassa? Mitä Olga tekee silloin, kun Tuukka vetäytyy omiin maailmoihinsa? Lue Me Naisten uudesta numerosta 8/2020. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla